Μαρία Σάκκαρη: Την "αγκάλιασαν" με ενθαρρύνσεις & λόγια αγάπης οι fans της - "Εσύ το λες πάτο, εμείς επίτευγμα - Είσαι μαχήτρια, θεά"

Συγκινούν οι θαυμαστές της Μαρίας Σάκκαρη!

Οι θαυμαστές της Μαρίας Σάκκαρη συγκινούν με τα μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν στην σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη. Πρόσφατα, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο του US Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εμφανώς στενοχωρημένη και απογοητευμένη στη συνέντευξη Τύπου στο Eurosport. Η 28χρονη λύγισε μπροστά στις κάμερες, νιώθοντας ότι δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των Ελλήνων.

Οι θαυμαστές της βλέποντας την κακή ψυχολογία στην οποία βρισκόταν, θέλησαν να την εμψυχώσουν στέλνοντας μηνύματα αγάπης.

Η ίδια τους ευχαρίστησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε: "Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας..".

Τα σχόλια των θαυμαστών της Μαρία Σάκκαρη

Ο κόσμος συγκινεί με τα σχόλια στήριξης λέγοντάς να μείνει δυνατή και ότι την αγαπάει. Σχόλια όπως "Αυτό που εσύ το λες πάτο, εμείς το θεβρούμε το μεγαλύτερο επίτευγμα που μπορούμε να πετύχουμε" ή "Είσαι κορυφή στη συνείδηση του κόσμου" έχουν σκοπό να θυμίσουν στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια τα σπουδαία πράγματα που έχει πετύχει.

Διαβάστε επίσης: Όταν το Eirinika βράβευσε την Μαρία Σάκκαρη, την ατσάλινη Ελληνίδα για τις τιτάνιες μάχες της στα τερέν - Είμαστε περήφανοι/ες για εσένα

Η στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη λύγισε μπροστά στην κάμερα

"Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες", είπε η Μαρία Σάκκαρη, μια φράση με την οποία δεν συμφωνούν οι θαυμαστές της. Έλληνες και ξένοι θαυμάζουν άπειρα την Ελληνίδα τενίστρια και το απέδειξαν με τα σχόλιά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ