Η Cameron Diaz έγινε 51: Το κορίτσι που μας έκανε να γελάσουμε πιο πολύ από όλο το Χόλιγουντ μαζί, δεν είχε εύκολη ζωή

Η συγκινητική ανάρτηση της φίλης της Κάμερον Ντίαζ, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Χθες στις 30 Αυγούστου γιόρτασε η Κάμερον Ντίαζ τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έκλεισε τα 51 της και η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να της ευχηθεί με μια ανάρτηση στο Instagram. 

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ μοιράζονται μια δυνατή φιλία για πάνω από 20 χρόνια, από όταν και έπαιξαν μαζί στην ταινία "Charlie's Angels".

Την Τετάρτη, λοιπόν, η Ντίαζ έκλεισε τα 51 της χρόνια και ένα από τα καλύτερα φιλαράκια της φρόντισε να γιορτάσει τη μεγάλη της μέρα με μια εγκάρδια ανάρτηση.

Ειδικότερα, έγραψε: "Μπορώ παρακαλώ να σταματήσω για να πω χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρω και έναν από τους καλύτερους, στενότερους, πιο αγαπημένους μου φίλους", έγραψε η 50χρονη Paltrow στο Instagram Story της.

Instagram Story @gwynethpaltrow

Στην ανάρτηση που έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσθεσε το σχόλιο "my ride or die", θέλοντας να δείξει ότι πρόκειται για φιλία ζωής.

Who is Who

Η Cameron Michelle Diaz γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1972 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Έχει λάβει διάφορες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφιοτήτων για τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και ένα βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Μέχρι το 2018, οι ταινίες της έχουν αποφέρει πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, γεγονός που την καθιστά την πέμπτη ηθοποιό με τις υψηλότερες εισπράξεις στο εγχώριο box office. Οι ρόλοι της Ντίαζ σε κωμωδίες και ρομάντζα την εδραίωσαν ως σύμβολο του σεξ και ως μια ευκατάστατη σταρ, ενώ το 2013 ανακηρύχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ άνω των 40 ετών.

Η Ντίαζ γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και μεγάλωσε στο Λονγκ Μπιτς. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε ηλικία 21 ετών στο πλευρό του Τζιμ Κάρεϊ στην κωμωδία The Mask (1994). Μετά από έναν δευτερεύοντα ρόλο στη ρομαντική κωμωδία Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου (1997), πρωταγωνίστησε ως ο ομώνυμος χαρακτήρας στην κωμωδία There's Something About Mary των αδελφών Farrelly (1998), η οποία της χάρισε αυξημένη φήμη και την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Τα δύο επόμενα έργα της -το αθλητικό δράμα Any Given Sunday και η ταινία φαντασίας του Spike Jonze Being John Malkovich (και τα δύο το 1999)- έδωσαν στη Diaz τη φήμη της δραματικής ηθοποιού.

Μερικές ταινίες στις οποίες έχει λάβει μέρος είναι το Vanilla Sky (2001), το Gangs of New York (2002) του Martin Scorsese, το Charlie's Angels (2000) στην οποία πρωταγωνιστούσε και η Γκουίνεθ Πάλτροου και οι κωμωδίες In Her Shoes (2005), The Holiday (2006), What Happens in Vegas (2008), Knight and Day (2010), The Green Hornet (2011) και Bad Teacher (2011).

Διαβάστε επίσης: Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει στη δράση με το… «Back in Action» – Η πρώτη της ταινία μετά από 8 χρόνια

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η οικογένεια του πατέρα της είναι κουβανική και οι πρόγονοι της Ντίαζ είχαν αρχικά μετακομίσει από την Ισπανία στην Κούβα. Η μητέρα της έχει κυρίως αγγλική και γερμανική καταγωγή.

Η Ντίαζ μεγάλωσε στο Λονγκ Μπιτς και φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Los Cerritos και στη συνέχεια στο Πολυτεχνείο του Λονγκ Μπιτς, όπου ήταν συμμαθήτρια του Snoop Dogg.

"Είχα καταπληκτικούς γονείς, ήταν φοβεροί. Δεν ήμασταν προνομιούχοι - το αντίθετο μάλιστα. Η οικογένειά μου μάζευε κουτάκια [σόδας] για να τα παραδώσουμε για επιπλέον χρήματα, επειδή τα 20 δολάρια σήμαιναν κάτι για εμάς. Αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι".

Ενώ φοιτούσε ακόμα στο λύκειο, η Diaz υπέγραψε συμβόλαιο μόντελινγκ με την Elite Model Management σε ηλικία 16 ετών και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις για τα Calvin Klein και Levi's.

Το 1992, σε ηλικία 19 ετών, φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε topless για ένα editorial με δερμάτινα εσώρουχα μόδας S&M από τον John Rutter, έναν επαγγελματία φωτογράφο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Ο Rutter προσέγγισε την Diaz το 2003, πριν από την κυκλοφορία της ταινίας Charlie's Angels: Full Throttle, προσφέροντάς της να της πουλήσει τις φωτογραφίες και το βίντεο έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, προτού προσπαθήσει να τα πουλήσει σε υποψήφιους αγοραστές. Δήλωσε ότι της προσέφερε το πρώτο δικαίωμα άρνησης σε αυτές. Eκείνη το θεώρησε ως απόπειρα εκβιασμού και τον μήνυσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ