Lily Collins: Συγκινητική ανάρτηση της Emily in Paris για την επέτειο γάμου της με τον Charlie - Σε λατρεύω και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων

Ευτυχισμένη επέτειος γάμου!

Η Lily Collins γιόρτασε την επέτειο των δύο χρόνων γάμου της με τον σκηνοθέτη σύζυγό της, Charlie McDowell. Η ηθοποιός του Emily in Paris μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ευτυχισμενες στιγμές από τον γάμο της.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Ντάντον Σπρινγκς του Κολοράντο το 2021.

Η Λίλι Κόλινς δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες για να ευχηθεί στον σύζυγό της για την επέτειο γάμου δυο χρώνων.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η ηθοποιός έγραψε: "Δύο χρόνια σήμερα και μια ολόκληρη ζωή μπροστά μας. Θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αυτή τη μέρα, αυτόν τον ενθουσιασμό τόσο έντονα σαν να ήταν χθες. Και νιώθω την αγάπη, την υποστήριξη και τη μαγεία 100 φορές περισσότερο. Σε λατρεύω και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που είμαι το άλλο σου μισό στη ζωή και στον έρωτα. Με κάνεις πιο δυνατό, πιο τολμηρό και πιο φωτεινό άνθρωπο. Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος σύντροφος που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και που με κάνεις να χαμογελάω όσο κανένας άλλος. Εδώ για άλλες 365 ημέρες αναμνήσεων μπροστά μας, όπου κι αν βρισκόμαστε στον κόσμο. Θα περπατούσα στο άγνωστο μαζί σου οποιαδήποτε μέρα και κάθε μέρα. Με εσένα στο πλευρό μου, είναι πάντα μια επική περιπέτεια...".

Instagram @lilyjcollins

Instagram @lilyjcollins

Ο σύζυγός της, Charlie McDowell, ανέβασε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram για την επέτειό τους.

Την τρυφερή αγκαλιά τους συνόδεψε με τη λεζάντα: "Δύο χρόνια παντρεμένος με αυτή την όμορφη ψυχή. Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που περνάω μαζί σου. Πολλές ακόμα περιπέτειες μπροστά μας."

Διαβάστε επίσης: Lily Collins: 34 χρονών γίνεται σήμερα το κορίτσι που μας έμαθε το πολύχρωμο ντύσιμο με το Εmily in Paris - ο έρωτας & ο γάμος με τον σκηνοθέτη (φωτό)

Η Lily Collins, γνωστή επίσης για τον ρόλο της στην ταινία "The Windfall", συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Charlie McDowell στα γυρίσματα της ταινίας του "Gilded Rage" το 2019. Ενώ η αρχική τους σχέση ήταν αυστηρά επαγγελματική, σταδιακά εξελίχθηκε σε ρομαντική.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Lily Collins μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα του αρραβώνα τους και ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σε μια γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Dunton Hot Springs του Κολοράντο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ