Vintage story: Όταν η Μαντόνα παντρεύτηκε τον Σον Πεν - Το νυφικό του γάμου που κράτησε 4 χρόνια

Η θυελλώδης σχέση των δυο σταρ.

Η Μαντόνα και ο Σον Πεν ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια, από το 1985 έως το 1989. H σχέση τους σημαδεύτηκε από κάποια δυσάρεστα συμβάντα, με τον Penn να συλλαμβάνεται ακόμη και για επίθεση σε φωτογράφο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος

Παρά το διαζύγιό τους το 1989, κατάφεραν να διατηρήσουν τη φιλία τους.

Στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου του. Ξεχωρίζει το εντυπωσιακό νυφικό της Μαντόνα, το οποίο αποκαλύπτει το ντεκολτέ της. Το νυφικό είναι λευκό με λουλούδια από βολάν στο πάνω μέρος, ενώ φαίνεται να ανοίγει προς τα κάτω. Στα μαλλιά της η Μαντόνα φόρεσε ένα κλασικό αριστοκρατικό καπέλο με πέπλο να κρέμεται.

Από δίπλα της ο Σον Πεν ποζάρει γοητευτικός φορώντας ένα κλασικό κοστούμι με γραβάτα.

Η θυελλώδης σχέση τους και ο γάμος

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ "Material Girl" της Madonna τον Ιανουάριο του 1985 και παντρεύτηκαν μόλις έξι μήνες αργότερα, στα 27α γενέθλια της Madonna και μια μέρα πριν από τα 25α γενέθλια του Sean Penn.

Η σχέση τους γρήγορα τους απέκτησε το παρατσούκλι "οι Poison Penns". Στο ταξίδι του μέλητος, μάλιστα, ο Σον Πεν συνελήφθη για επίθεση σε παπαράτσι.Τον Οκτώβριο του 1985, ο Sean Penn δήλωσε ότι δεν αμφισβήτησε τις κατηγορίες για επίθεση σε δύο δημοσιογράφους, που προσπαθούσαν να φωτογραφίσουν το ζευγάρι στο Νάσβιλ. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 50 δολαρίων για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες για επίθεση και ξυλοδαρμό σε βαθμό πλημμελήματος.

Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, αντιμετώπισε άλλη μια κατηγορία, αυτή τη φορά για σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος, επειδή επιτέθηκε στον τραγουδοποιό David Wolinski στο νυχτερινό κέντρο Helena's στο Λος Άντζελες. Αν και δήλωσε αθώος, του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων και τέθηκε σε αναστολή ενός έτους.

Τον Απρίλιο του 1987, ο Σον Πεν παραβίασε την αναστολή του από το προηγούμενο περιστατικό και συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε έναν κομπάρσο στα γυρίσματα της ταινίας "Colors". Ως αποτέλεσμα, καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλάκιση για επίθεση και απερίσκεπτη οδήγηση τον Ιούνιο του 1987, με αποτέλεσμα να εκτίσει τελικά 33 ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Σον Πεν: Σήμερα 63 ετών - Το κακό παιδί του Χόλιγουντ που αγαπούσαν οι γυναίκες - Μαντόνα, Σαρλίζ Θέρον & Ρόμπιν Ράιτ

Το διαζύγιο

Τον Δεκέμβριο του 1987, η Μαντόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Σον Πεν, επικαλούμενη μια σειρά σωρευτικών πιέσεων και όχι ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους, υπήρχαν συνεχείς ισχυρισμοί για καταχρηστική συμπεριφορά του Σον προς τη Μαντόνα. Ωστόσο, η Μαντόνα δεν ασχολήθηκε με τους ισχυρισμούς αυτούς.

Πιθανή επανένωση της Μαντόνα και του Σον Πεν

Φήμες έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την πιθανή αναζωπύρωση της σχέσης της Madonna και του Sean Penn. Το 2016, ο Penn εξέφρασε ότι εξακολουθεί να τρέφει "πολλή αγάπη" για τη Madonna και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ