Τα μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου – Θα σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε τα μαλλιά σας σήμερα

Τι να ζητήσετε από την επόμενη επίσκεψη σας στο κομμωτήριο

Τι είναι αυτό που μύρισε; Βροχή στον ορίζοντα; Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι αλλαγές δεν είναι απλά επιθυμητές, αλλά επιβάλλονται για να σηματοδοτήσουν τα νέα ξεκινήματα μετά το καλοκαίρι.

Όπως γράφει το βρετανικό Glamour, οι γυναίκες και τα μαλλιά τους είναι μια μεγάλη ιστορία, γι’ αυτό και όλα ξεκινούν και τελειώνουν… με τις επιλογές τους στο κούρεμα. Νέοι έρωτες, αλλαγές στην εργασία ή στο σπίτι, όλα «προδίδονται» από τις αλλαγές στην… κορυφή του κεφαλιού τους. 

Δραματικά layers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα κουρέματα με layers είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου.  Είτε πρόκειται για shags, είτε για τα νέα wolf cuts ή για τα παλιά 70’s layers «το καλό με το φθινόπωρο είναι ότι μπορούμε εύκολα να έχουμε τα μαλλιά μας κάτω» και να τα απολαμβάνουμε, λέει ο Andrew Fitzsimons που στο πελατολόγιο του περιλαμβάνονται ονόματα, όπως των Kardashians, της JLo και της Madonna. 

The curtain cut

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν δεν σας αρέσουν τα layers και προτιμάται τα μαλλιά σας στο ίδιο μήκος απλά επιλέξτε το καρέ σε όποιο μήκος και σχήμα που και βολικό είναι και σέξι πολύ. «Το lob, που φτάνει κάπου ανάμεσα στο πιγούνι και τα κόκαλα του λαιμού κάνει δυναμική επιστροφή», αναφέρει ο Fitzsimons. 

Ρετρό χτενίσματα

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέα κουρέματα εμπνέονται από τα παρελθόν και συγκεκριμένα από τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ που είχαν πάντα μαλλιά με όγκο, όχι πολύ μακριά και συχνά γυρισμένα προς τα έξω. Η χωρίστρα εδώ δεν γίνεται στη μέση, αλλά κατά κανόνα στο πλάι για έξτρα δόση μυστηρίου και αισθησιασμού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ