O γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ παντρεύτηκε τον 41χρονο Κωστή - Με t-shirt ο γαμπρός στην εκκλησία, το ξέφρενο γλέντι

Ο γάμος της χρονιάς έγινε στην Κρήτη, την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα η  82χρονη Παρασκιώ, παντρεύτηκε τον 41χρονο Κωστής στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνος.

Φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί παρέστησαν στη χαρά του ζευγαριού, με πολλούς να φοράνε παραδοσιακές φορεσιές.

Φυσικά από το μουσικό ρεπερτόριο δεν έλειπαν τα κρητικά τραγούδια, ωστόσο στην είσοδό του στο κέντρο, το ζευγάρι προτίμησε να ακουστεί από τα ηχεία το "Αντικριστά" της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα.

Η Παρασκιώ φόρεσε το νυφικό της, ενώ ο Κωστής έφτασε στην εκκλησία με... T -shirt.

Το ζευγάρι αφού χαιρέτησε τους καλεσμένους, έκοψe τη γαμήλια τούρτα και ο Κωστής, αφού έδωσε μια κουταλιά από το γλυκό στην Παρασκιώ, φρόντισε να φάει μετά και ο ίδιος.

Τη νύφη σύμφωνα με το Cretapost.gr περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας.

Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του το ζευγάρι είχε πει:

"Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου... Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε... Ξέρω, πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο, όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!", δήλωσε ο Κωστής.

@cretanmom Απάντηση στον χρήστη @pomani να ζησετε και παντα ευτιχισμενοι ❤️❤️❤️❤️#cretanmom #crete ♬ πρωτότυπος ήχος - Cretanmom

 

Όσο για την Παρασκιώ; "Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα, θα μπορούσες να είσαι και κοπέλι μου... Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το ναι και από τότε είμαστε μαζί".

Σχετικά με το μέλλον και την απόκτηση παιδιών, η Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το ονοματεπώνυμό της, ήταν ξεκάθαρη: "Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο. Κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά... Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ