Dress Code White: η Σίσσυ Χρηστίδου έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της & όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι ντύθηκαν στα λευκά (φωτο & βίντεο)

Ένα δεύτερο πάρτι-έκπληξη έλαβε χώρα με εκλεκτούς προσκεκλημένους

Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε πάρτι γενεθλίων. Ήταν ένα ξεχωριστό πάρτι για μια ξεχωριστή γυναίκα, όπως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Φίλες και φίλοι της ντυμένοι στα λευκά, γιόρτασαν μαζί της σε ένα δεύτερο πάρτι. Τα χαμόγελα και η λάμψη δεν έλειψαν φυσικά από τη μαγική βραδιά.

 

 

Χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση της πάντα κομψής Μαρίας Κορινθίου, με ένα total white σετ με κάποιο λευκό τοπ και λευκό παντελόνι, όπως έκανε η Χριστίνα Κοντοβά. Από το dress code δεν ξέφυγαν και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις ανδρών, που έλαμψαν εξίσου.

Πίσω από τη διοργάνωση του πάρτι ήταν φίλοι της, αλλά και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης. Ο πατέρας της, Θεόδωρος Χρηστίδης, μπορεί να μη μπόρεσε να παρεβρεθεί, ευχήθηκε όμως και διαδικτυακά στην κορούλα του.

Φυσικά, ενόψει και τις νέας σεζόν για το "Χαμογέλα και πάλι!" που κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, οι συνεργάτες της και η εταιρεία παραγωγής της έκαναν έκπληξη στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής με μια μεγάλη τούρτα και μια μεγάλη ανθοδέσμη.

 

 

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Αδυνατισμένη & έτοιμη για το καλοκαίρι! - Η φωτό που δείχνει τη μεγάλη απώλεια κιλών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ