Τζούλια Παπαδημητρίου: Βυθίστηκε στο πένθος η δημοσιογράφος - Έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της αδερφός (φωτό)

Την είδηση δημοσιοποίησε η αδελφή τους Καρολίνα, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η δημοσιογράφος Τζούλια Παπαδημητρίου.  Όπως έγινε γνωστό έχασε τον πολυαγαπημένο της αδερφό. 

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η αδελφή τους Καρολίνα μέσα από δύο post που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

«Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η γιατρός… από την μια στιγμή στην άλλη… Αδελφούλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπά… Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ… Πώς θα το αντέξω και αυτό… δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδελφούς… χάσαμε τα αγόρια μας μαμά… Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου… τα αγόρια σου…» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Καρολίνα Παπαδημητρίου.

Ενώ στο δεύτερο post ανέφερε: «Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν… Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδεύσουμε τον Λιάκο μας στην τελευταία του κατοικία.

Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θε σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουράγιο, συγχωρέστε με».

Σύμφωνα με την Espresso τραγική φιγούρα, εκτός από τις τρεις αδερφές του Τζούλια, Μπριγκίτα και Καρολίνα Παπαδημητρίου, είναι η μητέρα του Ναυσικά Παπαδημητρίου, που μέσα σε 12 χρόνια είδε τα δύο παλικάρια της, τον πρωτότοκο Γιώργο και τον βενιαμίν Ηλία, να φεύγουν από τη ζωή. Τραγικό πρόσωπο και ο μοναχογιός του εκλιπόντος Alexandre Παπαδημητρίου, που ζει μόνιμα στην Ελβετία με τη μητέρα του και πριν από λίγες ημέρες πέρασε στην Ελλάδα το τελευταίο καλοκαίρι με τον πατέρα του.

Με βάση το ρεπορτάζ της Espresso το 2011 έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος αδερφός της Τζούλιας Παπαδημητρίου, Γιώργος, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου έδωσε μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον μόλις 5 ετών γιο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ