Μάθιου Μακόναχι: Κυκλοφόρησε το πρώτο του παιδικό βιβλίο ο πρωταγωνιστής του Interstellar - "Πρόκειται για την ποίηση της ζωής"

Μαθήματα ζωής προς τα παιδιά παρουσιάζει ο σταρ του Χόλιγουντ!

Ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι αποκάλυψε πώς προέκυψε η συγγραφή του πρώτου του παιδικού βιβλίου, λέγοντας ότι η ιδέα του ήρθε «σε ένα όνειρο».

Τo βιβλίο του Αμερικανού ηθοποιού έχει τίτλο «Just Because» και η εικονογράφηση είναι της Ρενέ Κουρίλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξηγώντας στο USA Today πώς γεννήθηκε η ιδέα για το βιβλίο, ο ηθοποιός είπε: «Αυτό το βιβλίο μου ήρθε σε ένα όνειρο. Ήταν σαν folk τραγούδι. Ξύπνησα στις 2:30 τα ξημερώματα και πήγα και το έγραψα. Νόμιζα ότι ήταν ένα ποίημα του Μπομπ Ντίλαν».

Ενώ είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο του ηθοποιού, είναι το δεύτερο βιβλίο του συνολικά. Τα απομνημονεύματά του, Greenlights, που κυκλοφόρησε το 2020, βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times (με εξαίρεση τα βιβλία μυθοπλασίας) κατά την κυκλοφορία τους.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο live του Μάθιου Μακόναχι στις 24 Απριλίου: Θα είναι στον αέρα με το Art of Living - "Γιατί ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ζείτε" (βίντεο)

Σχετικά με το νέο του βιβλίου, ο ηθοποιός είπε επίσης ότι: "Πρόκειται για την ποίηση της ζωής, αντί να έχουμε την πίεση που νιώθουμε ότι μας λένε καθημερινά ότι πρέπει να είμαστε απόλυτοι για κάθε πράγμα.

Συνέχισε λέγοντας: "Αυτό δεν είναι πραγματικά η ζωή. Η ζωή είναι πολύ πιο ποιητική, παράξενη, ειρωνική. Μόλις παραδεχτείς όλες αυτές τις αντιφάσεις, η ζωή γίνεται πολύ περισσότερο ποίημα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ