Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας συγκλονίζει - ''Γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του'' (βίντεο)

Μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε η ίδια, ο σύζυγός της και η οικογένειά της...

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη.

Η ίδια έζησε μια τραγική κατάσταση πριν από μερικούς μήνες, όταν ξαφνικά από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη έχασε το μωράκι της στον 8ο μήνα . 

Δείτε επίσης: Ήρα Κατσαντώνη: Ραγίζει καρδιές η κόρη της Ελπίδας για τον χαμό του μωρού της - «Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, είχε γεννήσει ένα μωράκι, όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο πιστεύαμε. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών και δεν τα κατάφερε. Όταν μου συνέβη αυτό το πράγμα νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το αποφάσιαα να το μοιραστώ στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και έλαβα πολλά μηνύματα από γυναίκες που τους έχει συμβεί.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει. Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, και η μαμά μου φυσικά αλλά και τις φίλες μου. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό», είπε η Ήρα Κατσαντώνη και συνέχισε:

 

 

«Εκεί που νομίζεις ότι θα έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και έχεις την υγεία σου και ξαφνικά δεν την έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει το μωρό. Έλεγα Χριστέ μου τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Καταρχήν, πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media.

Εγώ έκανα και καισαρική για να γεννήσω και μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει ό, τι και να συμβεί. Άρχισα να γράφω κάθε μέρα τα οποία έχω και για τα οποία είμαι ευγνώμων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ