Βασίλης Σπανούλης: 20 + 1 φωτογραφίες από την ιστορική στιγμή στο ΣΕΦ - Τα δάκρυα του θρύλου του μπάσκετ (βίντεο)

Τα δάκρυα του Βασίλη Σπανούλη

Ιστορικές στιγμές έζησαν απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ...

Συγκεκριμένα, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, τον θρύλο του μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στο πλευρό φυσικά ήταν η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου με τα 6 παιδιά τους.

Συγκινητική ήταν μάλιστα η στιγμή που πάτησαν όλα μαζί το κουμπί για να αποσυρθεί η φανέλα του με το νούμερο 7.

 

 

 

 

Ο ίδιος αποθέωσε την Ολυμπία: «Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που μου χάρισε 6 όμορφα παιδιά. Ήταν αυτή που με περίμενε στο σπίτι και άκουγε τα πάντα. Ήταν μια δυνατή γυναίκα που με στήριζε γιατί ήξερε πόσο πολύ θέλω να πετύχω. Σε ευχαριστώ Ολυμπία»

Πλήθος κόσμου κατέκλησε το στάδιο και μίλησε με τα ωραιότερα λόγια για τον Βασίλη.

5972158

5972609

giannakis

milano

5971977

5972173

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Ήταν μία μοναδική βραδιά. Ο Σπανούλης είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Την αξίζει αυτή τη βραδιά και ο Σπανούλης και ο Ολυμπιακός. Τη είδε όλος ο κόσμος και στην Ευρώπη. Κι έτσι εξηγούνται τα θαύματα που πετύχαμε με αρχηγό τον Βασίλη Σπανούλη, τα φάιναλ φορ της Euroleague στα οποία συμμετείχαμε, να κατακτούμε τίτλους Euroleague, να χάνουμε και τελικούς, αλλά να είμαστε και να μένουμε στην κορυφή και να διεκδικούμε την κορυφή. Ακόμη υπάρχει η αύρα του Βασίλη στα αποδυτήρια, από το 2010 που ήρθε έως και σήμερα που δεν είναι εδώ. Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να παλεύεις. Εγώ είχα ανατριχιάσει την ώρα που ανέβαινε η φανέλα με το Νο 7 στον ουρανό του ΣΕΦ. Σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που έχεις ζήσει, αυτά που ζήσαμε με τον Βασίλη στον Ολυμπιακό, είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές στη ζωή μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας».

5971805

5971909

Για τον Βασίλη Σπανούλη μίλησαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος / Φωτογραφία: Eurokinissi

Στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη / Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε: «Μας έκανες να ζήσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Σε ευχαριστούμε. Με εσένα πρωταγωνιστή, μπροστάρη, “ χτίσαμε” τον Ολυμπιακό μας. Για μία δεκαετία και συνεχίζει ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή. Κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Με προϋπολογισμό το ένα τέταρτο των άλλων ομάδων. Το ήθος, η σεμνότητα, οι αρχές και οι αξίες μας ήταν οι οδηγοί μας. Αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται ποτέ».

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ