Ο Jean Paul Gaultier δείχνει το δρόμο της διαφορετικότητας - νέο άρωμα με μοντέλο ένα plus-size κορίτσι (φωτό - βίντεο)

Το νέο eau de parfum δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Quentin Bisch και έχει λουλουδάτες και θαλάσσιες νότες.

 

Όταν ο Jean-Paul Gaultier παρουσίασε το πρώτο του άρωμα, το Classique, το 1993, το διάσημο enfant terrible της μόδας βγήκε με ένα άρωμα που σίγουρα δεν ακολουθούσε τις τάσεις της εποχής, το οποίο έτεινε να είναι καθαρό, εσπεριδοειδές και μινιμαλιστικό.

Tο Classique ήταν εμποτισμένο με τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Gaultier, ειδικά της γιαγιάς του Marie που τον μεγάλωσε. 

Τώρα έρχεται το Divine,  ένα νέο γυναικείο άρωμα του οίκου και η ηθοποιός και ακτιβίστρια Yara Shahidi είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας.

Το νέο eau de parfum δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Quentin Bisch και έχει λουλουδάτες και θαλάσσιες νότες.

Το άρωμα είναι vegan, cruelty free και φτιαγμένο με 90% «συστατικά φυσικής προέλευσης », σύμφωνα με την ετικέτα.

«Καλώς ήρθατε στην χρυσή εποχή μου: Ο κόσμος του Θείου», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram κοινοποιώντας το βίντεο της καμπάνιας. 

Στην καμπάνια, η Shahhidi εμφανίζεται μαζί με την Ισπανίδα ηθοποιό Lola Rodriquez, τη Νοτιοαφρικανή σταρ της πασαρέλας Thando Hopa, την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Tess McMillan, το μοντέλο Janet Jumbo που γεννήθηκε στο Λάγος και το μοντέλο της πασαρέλας από τη Βραζιλία Ana Elisa de Brito.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η μάρκα «αντλεί από την πεμπτουσία της κληρονομιάς της για να δημιουργήσει ένα νέο άρωμα που γιορτάζει μια νέα εκδοχή της θηλυκότητας: τον, αισθησιασμό, την ελεεθερία και την πληθωρικότητα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ