Αντώνης Αντωνίου: Ο «Μηνάς» της «Μουρμούρας» μιλάει για τις εξελίξεις στη σειρά - "Η Βουλίτσα θα εμφανίζεται σαν φάντασμα ..." (βίντεο)

Τι αποκαλύπτει

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Αντώνης Αντωνίου και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του κακού που έκανε χρόνια αλλά και το Μην αρχίζεις την Μουρμούρα.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την είσοδο της Μαρίας Κατσανδρή μετά τον χαμό της Βουλίτσας (Ελένη Κοκκίδου).

«Ο κόσμος με ταύτιζε με τον κακό αλλά με την καλή έννοια. Δεν με “έδερναν”.

Το μόνο που είχα πάθει σε ένα επεισόδιο Κόκκινο Κύκλου, είχα βιάσει υποτίθεται την κόρη μου και σε έναν φούρνο στο χωριό μου έδωσε εντολή να μην μου δίνουν ψωμί εμένα.

Επειδή γνώριζε την ηθοποιό που έκανε την κόρη μου. Είναι και η αντίληψη του κόσμου που θέλει τον ηθοποιό να είναι δικός του άνθρωπος.

Τον αγαπά ή τον μισεί όπως θα αγαπούσε ή θα μισούσε έναν δικό του άνθρωπο».

«Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας. Σαν ηθοποιοί το χαρήκαμε γιατί ήταν πολύ συγκινητικό, μας άρεσε πολύ.

Μου το είπε η ίδια η Ελένη Κοκκίδου ότι δεν θα είναι στη σειρά γιατί είχε άλλες βλέψεις και θα ακολουθήσει τα όνειρά του.

Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές. Δεν είναι πάντα ρουτίνα. Υπήρχαν στιγμές διαφωνίας, κάποιας έντασης αλλά αυτό σε επαγγελματικά πλαίσια.

Η Βουλίτσα θα εμφανίζεται σαν φάντασμα κάθε φορά που νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να με βοηθήσει. Όλο αυτό έχει μια γοητεία όπως το ακούω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ