Αυτό θα πει "τύχη": Βγήκε ζωντανός από σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: "Δεν είδα τη νταλίκα" είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου - Δείτε το βίντεο

Τα δύο οχήματα διαλύθηκαν, όμως ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα

Το ατύχημα από το οποίο και οι δύο οδηγοί, ηλικίας 55 ετών του ΙΧ και 63 ετών του φορτηγού, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 55χρονος Κέρκ Ρούζεκ δήλωσε ότι βιαζόταν να πάει στη δουλειά του και έτσι δεν είδε το φορτηγό πάνω στο οποίο συγκρούστηκε. «Δεν κατάλαβα ότι θα πέσω πάνω στη νταλίκα μέχρι που ήταν πολύ αργά για να αντιδράσω. Δεν θυμάμαι τη φωτιά αλλά έχω δει το βίντεο» είπε ο 55χρονος. Όπως εξήγησε μετά τη σύγκρουση κόλλησαν όλες οι πόρτες του αυτοκινήτου του με τον ίδιο να βγαίνει από ένα από τα σπασμένα τζάμια του ΙΧ.

Σύμφωνα με τον ίδιο καθοριστική αποδείχθηκε η βοήθεια που του έδωσαν δύο διερχόμενοι πριν να φτάσουν διασώστες στο σημείο της σφοδρής σύγκρουσης.

«Υπάρχει κάποιος λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Έχω μιλήσει με τέσσερις ανθρώπους που είδαν το βίντεο και μου είπαν "πώς και είσαι ακόμα όρθιος;". Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα ζωντανός» δήλωσε ο 55χρονος σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει η τοπική τροχαία και οι δύο οδηγοί φορούσαν ζώνες ασφαλείας και δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ