Μάριος Φραγκούλης: Απόλαυσε μαζί με τον Πρίγκιπα Νικόλαο & την Μαίρη Χρονοπούλου την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Ηρώδειο - "Ήσουν μοναδική"

Η όμορφη ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη για τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Ηρώδειο.

Η καλλιτέχνιδα Ευανθία Ρεμπούτσικα έδωσε μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο. Η Ελληνίδα μουσικός ταξίδεψε τους παρεβρισκόμενους μέσα από τα ξεχωριστά τραγούδια της. Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμησή του για τη μουσική βραδιά μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Στο πλευρό τους φωτογραφήθηκαν και ο Πρίγκιπας Νικόλαος, αλλά και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η εκδήλωση είχε τίτλο "Γυναίκες της Μεσογείου". Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μας σύστησε πέντε φωνές από διάφορες μεσογειακές χώρες: την Gülseven Medar από την Τουρκία, την Ana Alcaide από την Ισπανία, την Εβραία Mor Karbasi, την αραβόφωνη Mira Wagih και τη Γαλλίδα Souad Massi.

NDP

Τα τραγούδια ερμηνεύτηκαν σε πέντε γλώσσες, γραμμένα από στιχουργούς όπως οι Άρης Δαβαράκης, Ραββίνος Γκαμπριέλ Νεγρίν, Αγαθή Δημητρούκα, Cagan Irmak, Γιάννης Μελαχροινούδης, & Dilek Koc.

NDP

NDP

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο σπουδαίος τενόρος, Μάριος Φραγκούλης, που παρακολούθησε το event σχολίασε το εξής:

"Ευανθία μου αγαπημένη! Ήσουν μοναδική χθες το βράδυ και συγκίνησες όλο το Ηρώδειο και όπως πάντα μας έκανες περήφανους με τις υπέροχες μελωδίες σου και τα τραγούδια σου!!! Ευχαριστώ "

 

 

Διαβάστε επίσης: Μάριος Φραγκούλης - Ρένα Βλαχοπούλου: Flashback από τη δεκαετία των 90s - Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του τενόρου με τη θεία του

NDP

NDP

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος βρέθηκε στο Ηρώδειο, όπου απόλαυσε την Ευανθία Ρεμπούτσικα στη σκηνή.

7

NDP

NDP

NDP

NDP

Η τρυφερή αγκαλιά του Μάριου Φραγκούλη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στην εμβληματική ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ