Story of the day: Serial killer από την Ρουάντα σκότωσε 14 ανθρώπους - Έβλεπε ταινίες & έπαιρνε... έμπνευση (βίντεο)

Έκρυβε τα πτώματα σε τρύπα που έσκαψε στην κουζίνα του σπιτιού του....

Ένας κατά συρροή δολοφόνος στη Ρουάντα δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο την Πέμπτη, λέγοντας ότι σκότωσε 14 ανθρώπους. Τα περισσότερα θύματα ήταν γυναίκες.

Ο Denis Kazungu, 34 ετών, παραδέχτηκε την ενοχή του στις κατηγορίες που περιλάμβαναν φόνο, βιασμό και ληστεία. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο Kicukiro της πρωτεύουσας Κιγκάλι.

Ο Kazungu χαμογέλασε όταν η αστυνομία τον οδήγησε στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά δεν φάνηκε να δείχνει κανένα άλλο συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. 

Η αστυνομία ανακάλυψε 12 πτώματα στο σπίτι του, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι σκότωσε επιπλέον δύο άτομα, οι σοροί των οποίων δεν έχουν βρεθεί.

Τα θύματα περιλαμβάνουν 11 γυναίκες και έναν άνδρα, σύμφωνα με τις αρχές. 

Ο Kazungu δεν είχε δικηγόρο στην ακροαματική διαδικασία και αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο την Τρίτη.

 

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο ύποπτος προσέλκυε ανθρώπους από μπαρ στο σπίτι του, αναφέρει το apnews.

Αν και οι ταυτότητες των θυμάτων του δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, μια γυναίκα εμφανίστηκε σε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ισχυρίστηκε ότι δραπέτευσε από τον Kazungu.

Οι αρχές λένε ότι ο ύποπτος χρησιμοποιούσε διαφορετικά ονόματα σε μια προσπάθεια να αποκρύψει την πραγματική του ταυτότητα. Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα αφού ο σπιτονοικοκύρης του Kazungu απευθύνθηκε στις αρχές για βοήθεια επειδή δεν του είχε καταβληθεί το ενοίκιο.

Είχε συλληφθεί, αρχικά, τον περασμένο Ιούλιο, ως ύποπτος για κλοπή και βιασμό, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση επειδή δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, ισχυρίζεται η αστυνομία.

Μετά τη δεύτερη σύλληψή του, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ισχυρίστηκε πως «έμαθε» πώς να σκοτώνει παρακολουθώντας ταινίες για κατά συρροή δολοφόνους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ