Σαν Ελληνίδα θεά η Τατιάνα Μπλάτνικ με δημιουργία Μαίρη Κατράντζου - Παρουσίασε φιλανθρωπικό δείπνο του Breathe Hellas στην Βουλιαγμένη (φωτό)

Εκπληκτική!

Υπέροχη για ακόμη μία φορά έδειχνε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην παρουσίαση του πρώτου φιλανθρωπικού δείπνου του Breathe Hellas στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, έχει δημιουργήσει την πρωτοβουλία Breathe Hellas, η οποία ασχολείται με τη ψυχική υγεία.

Για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά η Τατιάνα επέλεξε ένα φανταστικό cape dress της Μαίρης Κατράντζου, η οποία ήταν καλεσμένη στο δείπνο.

Διαβάστε ακόμη: Εμφάνιση statement για την Τατιάνα Μπλάτνικ στο Ηρώδειο: Στη συναυλία Κορκολή - Χατζηνάσιου με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κοσμήματα.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το πλάι της ο πρίγκιπας Νικόλαος που την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα και η μητέρα της, Μάρι.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Η μαμά της Μαρί Μπλανς έκανε μια στιλάτη εμφάνιση με λευκό κοστούμι και γιλέκο το οποίο συνδύασε άψογα με μεγάλα σκουλαρίκια.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Βίκυ Καγιά, ο Μίλτος Καμπουρίδης με τη σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Με σαγιονάρες και καλοκαιρινή διάθεση στο χωριό Μύτικα στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δυο κουμπάρες φόρεσαν υπέροχα φορέματα και πέδιλα, με τη Βερνίκου να επιλέγει ένα χρυσό σούπερ μίνι εφαρμοστό φόρεμα και λευκό σακάκι, ενώ η Μπόμπα φόρεσε ένα midi κοραλί φόρεμα με βολάν και ντραπέ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ