Αϊνόλα Τερζοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη: Θέλω να είμαι μέρος τη λύσης -μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ακόμα πιο ψηλά

«Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι μέρος του προβλήματος» λέει ένα γνωμικό που ακολουθεί πιστά η Αϊνόλα Τερζοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη,

«Σε αυτό το μέρος προσπαθώ να είμαι σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Αρχίζοντας από μένα την ίδια, ως μητέρα και μέσα στην οικογένεια μου, ως δημοσιογράφος, well-being σύμβουλος, δασκάλα πιλάτες και γιόγκα, την ασχολία μου με τα κοινά, που με προκαλούν να δράσω, να βρίσκω τρόπο, να μπορώ να βελτιώσω ή να αλλάξω μια κατάσταση προς το καλύτερο» λέει η Αϊνόλα Τερζοπούλου προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί κατεβαίνει υποψήφια στον Δήμο Αθηναίων και συνεχίζει:

«Μεγάλωσα έχοντας από τους γονείς μου κάποιες βασικές αξίες. Μια από αυτές είναι η ευθύνη. Την προσωπική ευθύνη, αυτή που δίνει χώρο στην ευαλωτότητα, στο θάρρος, στο κουράγιο να αντιμετωπίσεις στα ίσια τα πράγματα, που αναγνωρίζει την απροσεξία και το λάθος, που εστιάζει σε αυτά που μπορείς να κάνεις.

Και τώρα κάνω ένα βήμα πιο ψηλά θέτοντας υποψηφιότητα, θέλοντας να συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο που μαζί θα κάνουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ακόμα πιο ψηλά.

Ποια είναι

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σε μια δημοσιογραφική οικογένεια που το 1950 εξέδωσε το πρώτο ελληνικό γυναικείο περιοδικό, τη «Γυναίκα», ένα έντυπο που έμελλε να αλλάξει πολλά πράγματα στον χώρο του Τύπου. H Αϊνόλα Τερζοπούλου, μητέρα ενός παιδιού, έχει τελειώσει το Pierce College και σπουδάσει marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree College της Αθήνας.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις «Εκδόσεις Τερζόπουλος». Υπήρξε αρχισυντάκτρια στα παιδικά περιοδικά Walt Disney, υπεύθυνη για το σχεδιασμό και τη διοργάνωση στην Ελλάδα της Παιδικής Διάσκεψης, ενός διεθνούς σχολικού διαγωνισμού που διοργανωνόταν με την Walt Disney Company, υπεύθυνη για τα «Βιβλία Τερζόπουλος» και για την ίδρυση της Cosmos Books, μίας εταιρίας για την προώθηση ελληνικών βιβλίων προς τους Έλληνες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχει αρθρογραφήσει για πολλά χρόνια για θέματα μόδας, μουσικής, αρχιτεκτονικής, τέχνης, ευεξίας και ομορφιάς, έχει διατελέσει beauty editor στα περιοδικά «Γυναίκα», «Πρακτική» και «Vita» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, συνεργαστεί σε άλλες εκδόσεις, τόσο στον περιοδικό όσο και στον ηλεκτρονικό χώρο και ασχοληθεί με τον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.

Είναι δημιουργός του www.livelifewell.gr, πρεσβεύοντας πως η ευζωία και η ευεξία-φυσική και ψυχολογική-ως στάση είναι προσωπική συνταγή για μία καλύτερη ζωή. Με άρθρα γύρω από το fitness, την ομορφιά και την ευεξία και θέματα για τη διατροφή, την υγεία και τη ζωή που μπαίνουν πρακτικά σε εφαρμογή στην πράξη με συγκεκριμένες εξατομικευμένες και ομαδικές δράσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει πιστοποιηθεί σ’ επίπεδο certified instructor στη μέθοδο πιλάτες, στη γιόγκα 200-RYT Yoga Alliance, στο bodyArt by Robert Steinbacher και pre & post natal fitness από τη human mama καθώς και σε εναλλακτικές θεραπείες.

Στην αναζήτησή της πώς ο τρόπος που σκεφτόμαστε επιδρά στο σώμα και επηρεάζει τη διάθεση και τη στάση που τηρούμε απέναντι σε καθημερινές καταστάσεις της ζωής μας, ώστε να μπορούμε «να ζούμε τη ζωή καλά», εκπαιδεύτηκε και είναι πιστοποιημένη NLP Master & New Code Practitioner από την NLP Greece επίσημου φορέα του πανεπιστημίου Santa Cruz - California. Συμμετέχει με την ιδιότητά της ως wellbeing coach στην ομάδα της nlpingreece®.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ