Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε έξαλλη - «Ήρθα ασυνόδευτη εξαιτίας σας - Ανάθεμα σε όποιον έδωσε το προσκλητήριο στα κανάλια» (βίντεο)

Τον γιο τους βάφτισαν, την Παρασκευή, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη. 

H Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη και έκανε δηλώσεις.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε στη βάφτιση ασυνόδευτη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε: «Ήρθα ασυνόδευτη εξαιτίας σας. Και ανάθεμα σε αυτόν που έδωσε το προσκλητήριο».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέρλαμπρη η βάφτιση του μικρού τους "Νουνίτο" - Κούκλα η μαμά & εντυπωσιακοί οι καλεσμένοι (φωτό)

Σε ερώτηση αν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα παντρευτούν, δήλωσε: «Θα δούμε, δε ξέρω. Ρωτήστε τους».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε δηλώσει στο Happy Day σε συνέντευξή της: «Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον άντρα μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Θέλω να γυρίσω στην καθημερινότητά μου. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αλήθεια.

Πιο πολύ αυτό που με πονούσε ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε. Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα, αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου. Του είπα δεν με ενδιαφέρει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Μου λένε ότι είσαι στη φαντασία μου. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ