Απόστολος Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου, γέννησε ένα αγοράκι (φωτό)

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.... 

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Απόστολος Ρουβάς. 

Ο αδερφός του Σάκη και η σύντοφός του, Φανή Γιαβρίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά, στέλνοντας τις καλύτερες ευχές της στους δύο νέους γονείς.

 

 

«Η Φανή Γιαβρίδου γέννησε προχθές το μεσημέρι, την Τρίτη 26/9, με καισαρική. Να σας ζήσει! Είναι ένας αγόραρος, υγιέστατος, 3.370 κιλά. Οι δύο τους είναι πολύ χαρούμενοι και τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Το περίμεναν πολύ, το ήθελαν. Ήταν πολύ χαρούμενος ο Απόστολος», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Απόστολος Ρουβάς: ''Θα ήθελα να είναι το κορίτσι μου η Φανούλα μου ….Αυτή είναι η σύντροφός του'' (φωτό - βίντεο)

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι την ευχάριστη είδηση για το μωρό που περίμεναν, την μάθαμε τον Απρίλιο. 

 H Φανή είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα,  η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά τη διάρκεια μιας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ