O Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες: Θα ξεκουραστώ & θα αποφορτιστώ - 3ημερο του Spetses Mini Marathon στο νησί (βίντεο)

Όλα όσα λέει από το νησί ...

Στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπίτσα, στο εξοχικό του, βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης αγαπάει τις Σπέτσες και το δείχνει, καθώς, πέρα από το γεγονός ότι περνά μέρες των διακοπών του εκεί, αναμένεται να συμμετέχει και στο Spetses mini Marathon. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συμμετοχή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθεί στις 09:30 το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη συνέντευξη ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Η Αριστερά δεν πρέπει να φοβάται την κανονικότητα - Πυξίδα μας είναι ο άνθρωπος» (βίντεο)

Η κάμερα του Mega που βρίσκεται στο νησί τον συνάντησε μετά το απογευματινό του μπάνιο. «Είμαι εδώ για αποφόρτιση και προετοιμασία» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, επίσης, στις αντιδράσεις της κυβέρνησης για το βίντεο που ανέβασε σήμερα στο Tik Tok για τη νομοθετική λειτουργία της Βουλής.

 

 

«Έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής. Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη, για τα μέλη. Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσεις νόμου. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτήν τη μορφή παραγωγής πολιτικής λέει πολλά.

Λέει ότι φοβούνται να έχει τη δύναμη ο λαός στα χέρια του, να έχει την πολιτική ο λαός στα χέρια του. Νομίζουν ότι οι κλειστοί διάδρομοι μπορούν να καθορίσουν το μέλλον του λαού. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα.

 

 

»Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία. Όλα τα στελέχη θα βάλουν τις προσπάθειές τους, τον χρόνο τους, θα αφιερώσουν την καρδιά τους στο να μπορέσουν να το ενθαρρύνουν και να το πραγματώσουν αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ