Κώστας Μαρτάκης: «Το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο για εμένα - Έχω μία σχέση και είμαι πολύ καλά» (βίντεο)

Αποκαλυπτικός!

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Κώστα Μαρτάκη για το τραγούδι «Κέρμα», βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Αρχικά, ανέφερε: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του».

«Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα, έβαζα καινούριες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, αλλά επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα, αλλά δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», είπε στη συνέχεια.

 

 

 «Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι, θα ήθελα να ήταν κάτι καλό και να έχει απήχηση. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μαρτάκης: Ήταν πολύ σκληρό, τρομακτικό… - Σκέφτηκα πως ή θα τρελαθώ και θα καταλήξω σε ψυχιατρείο

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και το θέμα της απιστίας σε μια σχέση: «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μια σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μια σχέση. Το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο για εμένα, θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μια σχέση.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ