Στέφανος Κασσελάκης: Ιδού τι έφαγε με τον σύντροφο του, Tyler Mcbeth στις Σπέτσες - Άφησε πάνω από 10 ευρώ τιπς (βίντεο)

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

Στις Σπέτσες πέρασε το τριήμερο του ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφο του, Tyler Mcbeth ενόψει του Spetses Mini Marathon.

Εκεί, εκτός αυτό τον αγώνα απόλαυσαν και το φαγητό του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικές φωτό & βίντεο: Στέφανος Κασσελάκης - Tyler με σορτσάκια & φανελάκια μοιράζουν χαμόγελα στο Spetses Mini Marathon

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ στις Σπέτσες, Μανώλης Σύρμας μίλησε «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη για το γεύμα του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

«Έφαγε λιτά το ζευγάρι. Ήταν οι δυο τους. Ήταν ένα απλό και ελαφρύ μενού. Πρόσεχαν γιατί ήθελαν να τρέξουν. Άφησε και καλό πουρμπουάρ πάνω από 10 ευρώ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξενυχτάει», είπε αρχικά εξηγώντας πως στο νησί του Αργοσαρωνικού πολλοί θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη από τότε που ήταν παιδί και πήγαινε για διακοπές με τους γονείς του καθώς διατηρούν σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης - Tyler Mcbeth στις Σπέτσες - Βόλτα με το σκύλο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Φωτό του eirinika

«Πριν γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευχάριστος άνθρωπος, Πάρα πολύ επικοινωνιακός και χαιρετούσε τον κόσμο. Έχει πολλούς φίλους, και Έλληνες και ξένους. Δεν ξέραμε στην αρχή ότι είναι ζευγάρι με τον Τάιλερ δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στο μαγαζί. Έρχονταν και έτρωγαν, εγώ το έμαθα μετά. Από άλλους το έμαθα», συμπλήρωσε ο κ. Σύρμας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ