Παραμυθένιος γάμος της Lolita Cros & Charlie Klarsfeld - Δείτε στιγμιότυπα από την ονειρική δεξίωση σε κάστρο της Γαλλίας (φωτό)

Με γαλλική φινέτσα!

Η Lolita Cros, μια ανεξάρτητη σύμβουλος τέχνης, και ο dj/καλλιτέχνης Charlie Klarsfeld συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως φοιτητές στο Bard College.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν η Λολίτα ήταν δευτεροετής και ο Τσάρλι ήταν τελειόφοιτος. «Ο φίλος της Λολίτας μας σύστησε και παρά το άβολο πρώτο ραντεβού στο μπάρμπεκιου του πρώην κρατικού ιδρύματος Max, αρχίσαμε σχεδόν να βγαίνουμε αμέσως», θυμάται ο Τσάρλι.

 

 

Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2022 «με τον πιο Charlie δυνατό τρόπο», λέει χιουμοριστικά η Lolita.

 

 

«Κάλεσα τους γονείς της Lolita για να πάρω την ευλογία τους και ρώτησα αν θα ήταν πρόθυμοι να πετάξουν στη Νέα Υόρκη από τη Γαλλία για να παρευρεθούν στο πάρτι αρραβώνων μας», λέει ο Charlie. «Είπαν ναι και με ρώτησαν πότε σχεδίαζα να κάνω πρόταση γάμου. Τους είπα ότι πρέπει να έρθουν ινκόγκνιτο, για να μπορέσω να κάνω πρόταση γάμου μπροστά τους μαζί με μια δεμένη ομάδα οικογένειας και φίλων».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο σε έναν καθεδρικό ναό του 13ου αιώνα στην περιοχή Languedoc της Γαλλίας, από όπου κατάγεται η Lolita. Η δεξίωση, το δείπνο και το πάρτι έγιναν στο Château Les Carrasses, οικογενειακό σπίτι της νύφης, ένα κλασικό γαλλικό σπίτι του 19ου αιώνα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την εκκλησία.

«Όντας και οι δύο δημιουργικοί, πάντα ξέραμε ότι θα σχεδιάσουμε μαζί τον γάμο. Είμαστε και οι δύο…«προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια» και κάποιοι θα έλεγαν πεισματάρηδες», αστειεύεται η Lolita.

 

 

«Υπήρχαν τσακωμοί για τα μεγέθη γραμματοσειράς και το χρώμα της χαρτοπετσέτας, αλλά τελικά τα βρήκαμε τέλεια! Κοιτάζοντας πίσω, ο γάμος έμοιαζε ακριβώς με εμάς, μια αληθινή συνεργασία».

Η νονά του Τσάρλι, Λίζα Λοβ, μια θρυλική διοργανώτρια εκδηλώσεων, λειτούργησε ως "σωσίβιο" του ζευγαριού σε όλη τη διαδικασία.

Φρόντισε να υπάρχουν πολλά και πολύχρωμα λουλούδια στο χώρο με την υπογραφή ziggyfleurs. Φυσικά το ποτό έρεε άφθονο από τζιν, λικέρ, κρασί έως και τεκίλα!

 

 

Το φαγητό ήταν Catering από το εστιατόριο epicerielideal και φαίνεται άκρως λαχταριστό! Βλέπουμε λουκάνικα, σαλάμια, αλλαντικά, γαρίδες, μακαρόνια ... 

«Η διαδικασία σχεδιασμού ήταν τόσο τρελή όσο λένε οι άνθρωποι ότι είναι», προσθέτει ο Τσάρλι.

Και φυσικά η νύφη και ο γαμπρός έδειχναν υπέροχοι μέσα στα επίσημα ρούχα τους.


instagram @opus_collective_

Η νύφη φόρεσε ένα see-though νυφικό με μακρύ πέπλο και άψογο μακιγιάζ που επιμελήθηκε η jadelasalade.

Ο γαμπρός προτίμησε ένα ιδιαίτερο κοστούμι με κεντημένες λεπτομέρειες από άνθη στο σακάκι αλλά και στο τελείωμα στα μπατζάκια. Μία δημιουργία του ταλαντούχου Matthew Woodruff.

"Υπεύθυνος" για τα μοναδικά αυτά στιγμιότυπα του γάμου ήταν ο φωτογράφος Leonard Cohade!


instagram @leonardcohade

«Η Lolita και εγώ είχαμε συνεργαστεί σε μια μεγάλης κλίμακας και περίπλοκη εκδήλωση μερικά χρόνια πίσω στο Art Basel, οπότε δεν ήταν απαραίτητα νέα περιοχή, αλλά ευτυχώς, αυτή τη φορά είχαμε τη Maude Vergote και την ομάδα της στο Opus Collective στο τιμόνι. θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο δημιουργικό χωρίς να κολλήσει με τα logistics. Έκαναν εξαιρετική δουλειά και ήταν πέρα για πέρα αποδεκτοί, από τις φιλόδοξες πτυχές μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Οι γάμοι είναι οικείες και βαθιές εμπειρίες, οπότε η συμβουλή μου είναι να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει ο γάμος σας!»

... Άντε και στα δικά μας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ