Η Άνια Τέιλορ-Τζόι παντρεύτηκε στη Βενετία: Παραμυθένιο σκηνικό, τουαλέτες μεταμοντέρνες σε γκόθικ διακόσμηση (φωτό - βίντεο)

H νύφη ήταν σαν νεράιδα! 

Η πρωταγωνίστρια του Queen's Gambit, Anya Taylor-Joy, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον μουσικό Malcolm McRae σε μια πολυτελή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία αυτό το Σαββατοκύριακο, με πλήθος καλεσμένων να παρευρίσκονται στην σημαντική ημέρα του ζευγαριού.

Η 27χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παίξει επίσης στα δράματα Peaky Blinders και Last Night In Soho, παντρεύτηκε μπροστά σε περισσότερους από 150 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η Cara Delevingne και η Julia Garner.  

Η ξανθιά καλλονή εθεάθη στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της, όταν ετοιμαζόταν για την τελετή και φορούσε μια λευκή μεταξωτή ρόμπα και έπινε καφέ. 

Αργότερα εθεάθη με το νυφικό της. 

Το αντισυμβατικό φόρεμά της, ήταν Dior , νεραιδένιο, σε μπεζ απόχρωση με κεντήματα και διακοσμητικά στοιχεία - όπως εικόνες πουλιών και λουλουδιών σε όλο το μπούστο, ενώ φορούσε ένα λαμπερό λευκό πέπλο.

Το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε στο ιστορικό Palazzo Pisani Moretta, πριν γιορτάσει με φίλους και οικογένεια στη δεξίωση. 

 

 

 

 

Μετά το γάμο τους, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι οι νεόνυμφοι απόλαυσαν ένα brunch στη βεράντα στο St Regis, το οποίο βλέπει στο Grand Canal.

Η Taylor-Joy συνάντησε για πρώτη φορά τον McRae στην πρεμιέρα του Queen's Gambit τον Μάρτιο του 2021. Δύο ημέρες μετά την γνωριμία τους, ο μουσικός έγραψε ένα τραγούδι για την ηθοποιό και μοιράστηκε αποσπάσματα από το τραγούδι του στο Instagram.

 

"Έγραψα αυτό το τραγούδι για την Anya δύο ημέρες μετά τη γνωριμία μας", εξήγησε τότε στη λεζάντα της ανάρτησης. "Λέγεται 'Really Want to See You Again'". 

 

 

 

 

Η Cara, 31 ετών, επέλεξε σμόκιν και γιλέκο κάτω από το ριγέ κοστούμι, ενώ η Julia, 29 ετών, εμπνεύστηκε από τη δεκαετία του '20 με ένα εντυπωσιακό μαύρο βελούδινο φόρεμα με κέντημα και βαθύ ντεκολτέ.

Ιnstagram/anya_taylor_joy_memes

Η διακόσμηση στον γάμο 

Να σημειώσουμε πως οι καλεσμένοι έφτασαν με θαλάσσιο ταξί σε στιλ Μποντ στην τοποθεσία, η οποία χτίστηκε τον 15ο αιώνα ως μακροχρόνια κατοικία της ευγενούς οικογένειας Pisani-Moretta.

 

 

 

Σήμερα, ο παραθαλάσσιος προορισμός λειτουργεί ως ένα πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, το ζευγάρι νοίκιασε για τον εαυτό του και τους καλεσμένους του.

Η διακόσμηση στον ΄γαμο, είχε γκόθικ πινελιές, κάτι που προσαρμόστηκε στο στυλ των νεόνυμφων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ