Μπαράκ & Μισέλ Ομπάμα: 31 χρόνια μαζί - "Ευτυχισμένη επέτειο, γλυκέ μου!" - Οι αναρτήσεις γεμάτες αγάπη

31 χρόνια μαζί κλείνουν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του!

Μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram πραγματοποίησε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, με αφορμή την επέτειό της με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Το αγαπημένο ζευγάριο γιόρτασε 31 χρόνια γάμου. Και οι δυο θέλησαν να εκφράσουν τη χαρά και τον έρωτά τους, στέλνοντας δημόσια τις ευχές τους.

Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε σε ανάρτησή της: «31 χρόνια, και μια ζωή ακόμα. Λατρεύω να περνάω τη ζωή με εσένα στο πλευρό μου, Μπαράκ. Ευτυχισμένη επέτειο, γλυκέ μου!».

Από την πλευρά του ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε: "Ευτυχισμένη επέτειο, γλυκιά μου! Είσαι πανέξυπνη, ευγενική, αστεία και όμορφη - και είμαι τυχερό; που σε αποκαλώ δική μου".

Διαβάστε επίσης: Η Μισέλ Ομπάμα εύχεται με ιδιαίτερο τρόπο στον σύζυγο της, Μπαράκ Ομπάμα - "Σε αγαπώ, πάντα" (φωτό)

Οι Ομπάμα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1992 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο Σικάγο, όταν η Μισέλ ανέλαβε να καθοδηγήσει τον Μπαράκ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του πρακτικής άσκησης σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο κόρες: Τη Malia Ann, γεννημένη στις 4 Ιουλίου 1998, και τη Natasha Marian, γεννημένη στις 10 Ιουνίου 2001.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ