Ο εξαίρετος Έλληνας Σεφ Τάσος Μαντής στο καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου - Mandarin Oriental Costa Navarino με το "Soil" του

Στις 15 Οκτωβρίου 2023 το βραβευμένο με αστέρι MICHELIN Soil Restaurant επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη γαστρονομία στο Private Kitchen του Mandarin Oriental, Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino και ο Executive Chef Bertrand Valegeas καλωσορίζουν το βραβευμένο με Ένα Αστέρι MICHELIN Guide 2022 και Ένα Green Star MICHELIN Guide 2022 εστιατόριο Soil και τον Chef Patron Τάσο Μαντή για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία σε ένα exclusive pop up την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

 

Έχοντας υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Αύγουστο του 2023, το Mandarin Oriental, Costa Navarino σηματοδότησε την άφιξη της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, μυώντας τους επισκέπτες του στη θρυλική φιλοξενία του Ομίλου. Έχοντας τη γαστρονομία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το resort μέσα από τα εμπνευσμένα concepts του συστήνει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες συνυφασμένες με άριστες πρώτες ύλες, δημιουργικότητα και αυθεντικότητα.

 

Η δέσμευση του Bertrand Valegeas και της μπριγάδας του για αειφορία στη γαστρονομία και χρήση τοπικών, άριστης ποιότητας πρώτων υλών συναντά τη γήινη φιλοσοφία του Soil και του Τάσου Μαντή σε μια βραδιά που αναμένεται να μείνει αξέχαστη για τους λάτρεις των λεπτών και ισορροπημένων γεύσεων. Η farm-to-table προσέγγιση του Soil φτάνει στο Private Kitchen του Mandarin Oriental, Costa Navarino μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των υλικών και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τη δημιουργική ματιά του Chef.

 

 

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Private Kitchen στην καρδιά του resort, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά - ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία, ένα μενού βραβευμένο με Ένα Αστέρι MICHELIN Guide 2022 και Ένα Green Star MICHELIN Guide 2022, ένα μενού που αγκαλιάζει τη γεύση της Ελλάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 27230 99888 ή μέσω email στο mocna-privatekitchen@mohg.com.

 

 

Διαβάστε επίσης: Soil: To Εirinika στο νέο talk of the town εστιατόριο της Αθήνας με…chef έναν καλλιτέχνη - αγρότη, τον αστεράτο, Τάσο Μαντή (φωτό - βίντεο)

 

Περισσότερα για το Mandarin Oriental, Costa Navarino

Σε μια καταπράσινη τοποθεσία στην πλαγιά του Navarino Bay, στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, ένα από τα πιο παρθένα και συναρπαστικά τοπία της Μεσογείου, το Mandarin Oriental, Costa Navarino συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα, τις θρυλικές υπηρεσίες και την ελληνική φιλοξενία. Το Resort, που περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους με ελιές, προσφέρει 99 κομψά διακοσμημένες σουίτες και βίλες, καθεμία με εξαιρετική θέα και άνετους χώρους. Με έναν απρόσκοπτο συνδυασμό μοντέρνας διακόσμησης χειροποίητων στοιχείων, όλες οι σουίτες διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, ενώ οι βίλες ιδιωτικές πισίνες. Με πέντε εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ, που συμπληρώνονται από ένα γεμάτο ενέργεια beach club και world-class Spa & Fitness εγκαταστάσεις, το resort περιβάλλεται από ένα εξαιρετικό γήπεδο γκολφ 18 οπών και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών, υπαίθριων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ