Κατερίνα Καινούργιου μετά το Story της για τον Αχιλλέα Μπέο: "Είμαι σε κατάσταση σοκ, δέχομαι απειλητικά μηνύματα" - "Θα φοβάμαι να γυρίσω σπίτι"

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή της σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από κατοίκους του Βόλου που υποστηρίζουν τον νεοεκλογέντα Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Super Κατερίνα" είχε ανεβάσει χθες το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story, στο οποίο με λακωνικό τρόπο στράφηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου, μετά και τις δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με τη σεξουαλικότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Instagram story @katken85

"Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. «Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα». Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου" ανέφερε η παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα πριν η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου είχε αναφέρει πως μετά από χθεσινή της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Αχιλλέα Μπέου, είχε δεχθεί απειλές.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: "Τι πάτος είναι αυτός; Χθες έβαλα ένα Story και ένα Tweet για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα. «Έχει δίκιο ο Μπέος, ποια νομίζεις ότι είσαι εσύ». Με απείλησαν με τραμπουκισμούς, επειδή έγραψα αυτό!".

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ