Με κατέκλυσαν μηνύματα επιδοκιμασίας της εμμονής μου στα GOOD NEWS! Φίλοι μου καλοί θα συνεχίσω σε αυτή τη κατεύθυνση του καλού & αγαθού!

Is it worth or is it not worth talking about Good News ??  

Is it worth or is it not worth talking about Good News ??


Διαβάστε τα σχόλια που έλαβα:

Λαυρέντιος:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ , ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ , ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ , ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΖΩ.

Ευθυμία:
Of course it's worth!!!!!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!! Keep on the good job!

Ηλεάνα:
Σας ευχαριστώ παρά πολύ για την ενημέρωση. Δεν αφορούν τα ΜΜΕ αυτές οι ειδήσεις, γιατί το σύστημα και η σημερινή κρίση δεν χρειάζεται ανθρώπους με άποψη, αλλά πειθήνια όργανα. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα νέα για να ασπρίζει λίγο η ψυχή μας. Για την Ευαγγελία Χρυσικού, αν καλά θυμάμαι, έχει υπάρξει και προηγούμενη βράβευση για αντίστοιχο αντικείμενο.Η σχεδίαση ενός χώρου για παιδιά με αναπηρίες στο Παλ. Φάληρο. Και πάλι σας ευχαριστώ.
Γεωργία:
Κυρία Νικολοπούλου είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος της τηλεόρασης (περίπου). Γράφω σενάρια, σήριαλ και έχω εργαστεί στο τμήμα τρειλερ του ΑΝΤ1 για 4 χρόνια πριν αποχωρήσω το 2009 με εθελούσια έξοδο και να δουλέψω από το σπίτι μου ευτυχισμένη έκτοτε.
Ήθελα απλώς να σας πω συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε στη συλλογή των ελληνικών success stories. Το it's good news που έχετε δημιουργήσει, αποτελεί την καθημερινή μου τονωτική ένεση καθώς επέλεξα να μείνω στην Ελλάδα και πιστεύω στους Έλληνες. Με βοηθάτε να έχω ακμαίο ηθικό σε δύσκολους καιρούς και σας ευγνωμονώ.
Μπράβο.
Είστε από τους λίγους ανθρώπους που εστιάζουν στα καλά, αυτό που εγώ ονομάζω ανθρώπους - μέλισσες και όχι ανθρώπους - μύγες. Οι πρώτοι κολλάνε στο μέλι, οι δεύτεροι ξέρετε σε ποια κολλάνε.
Είμαι σίγουρη ότι θα έχετε μια λαμπρή τύχη όπως σας αξίζει.

Σας ευχαριστώ.

Αντώνης:
Αγαπητή κυρία Νικολοπούλου καλησπέρα, είμαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της αστικής εταιρείας περιβάλλοντος GreenAim που εδρεύει στην Αθήνα. Αν θα δείτε το site μας, θα διαπιστώσετε το έργο και την δραση της οργάνωσης μας. Θα ήταν μεγάλη μου χαρα και τιμη να φιλοξενησεται στο καταπληκτική σας ιστοσελίδα που καθημερινά επισκεπτομαι για την ενημέρωση μου, κάποιο αφιέρωμα, συνέντευξη ή ότι άλλο θελήσετε, με σκοπο την προβολή του έργου μας και την προώθηση των νέων δράσεων μας.

Δείτε ξανά τα GOOD NEWS του Αυγούστου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ