Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τρίγωνο Άρη-Κρόνου - Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις σας για αύριο - Σήμερα είναι η ημέρα της υπομονής & της πειθαρχίας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο που θα φιλοξενήσει αύριο και την πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου. Η Σελήνη σήμερα δεν θα σχηματίσει όψεις, ενώ η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, στη δράση, στα σπορ. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας. Έτσι προτιμήστε να βάλετε τα απαιτητικά σήμερα και μην τα αφήσετε για αύριο.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή με τη Σελήνη στον Ζυγό από τα ξημερώματα θα σας πιέσει λίγο περισσότερο, ειδικά ενόψει της αυριανής έκλειψης, και η αλήθεια είναι ότι στο τέλος μιας ιδιαίτερα απαιτητικής εβδομάδας το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε παραπάνω, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω πέρα από το να είστε ο εαυτός σας. Με τις όψεις που δημιουργούνται από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών και ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο τέλος μιας έντονης και αρκετά κουραστικής εβδομάδας η Σελήνη στον Ζυγό από τα ξημερώματα δίνει έμφαση στις εργασιακές σας σχέσεις, στα θέματα των υποχρεώσεων σας, αλλά και στα θέματα της υγείας. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε, είναι η κατάλληλη μέρα με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο. Ξεχάστε για λίγο τις αγωνίες και τα άγχη. Φορτίστε τις μπαταρίες σας, γιατί το Σαββατοκύριακο με την έκλειψη θα σας πιέσει κάπως και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διάφορα ευτράπελα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, στις σχέσεις, στα θέματα των παιδιών αν είστε γονείς, αλλά και στις δημιουργικές σας ασχολίες. Όμως μέσα σε όλα μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς σάς ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πώς θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση. Η Παρασκευή είναι μια πιο φιλική μέρα για σας και προσφέρεται για εξόδους και γενικότερα να το ρίξετε λίγο έξω.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ