Σοκάρει η Πέννυ Μπαλτατζή: ''Είχα εφτά μεταλλάξεις στο αίμα μου, έχασα το πρώτο μου μωρό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης''

Oι τραγικές απώλειες στην ζωή της, που την σημάδεψαν!

Για την πιο δύσκολο περίοδο της ζωής της μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή, στο περιοδικό Vita και τη στήλη της Μικαέλας Θεοφίλουκαι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει παιδί. Μάλιστα έχει κάνει γνωστό πως έχει αποβάλλει 5 φορές και κάποιες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Στη νέα της συνέντευξη αναφέρθηκε στις απώλειες της μητέρας και του αδελφού της, αλλά και του εμβρύου που κυοφορούσε. 

 

 

 

 

''Είχα 7 μεταλλάξεις στο αίμα''

"Οι απώλειες στη ζωή μου ήταν μεγάλο μάθημα. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου, πέντε αποβολές… κάθε απώλεια ήταν μοναδική. Οι απώλειες είναι ένα ολόκληρο σύμπαν από συναισθήματα και πιθανότητες. Εγώ πένθησα πάρα πολύ. Στον αδελφό μου πένθησα με φοβερό θυμό, θλίψη και στο τέλος με μια βαθιά μοναξιά. Με τη μητέρα μου πένθησα όσο ήταν άρρωστη.

Δείτε επίσης: Πέννυ Μπαλτατζή: Υπάρχουν φορές που κλαίω και συγκινούμαι - Τι είπε για την απώλεια της μητέρας της

Ο Γολγοθάς της Πέννυς Μπαλτατζή για να αποκτήσει το πολυπόθητο μωρό – Περιγράφει τις πέντε αποτυχημένες προσπάθειες (Φωτό)

 

 

Την πενθούσα πριν τη χάσω. Όταν έφυγε, λυτρώθηκα που λυτρώθηκε. Το πρώτο μου μωρό το έχασα 6μιση μηνών έγκυος. Σταμάτησε να μεγαλώνει, γιατί δεν τρεφόταν σωστά από τον πλακούντα λόγω θρομβοφιλίας. Μέχρι τότε δεν είχα κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις για αυτό το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. 

 

 

 

 

Όταν έκανα τελικά, διαπίστωσα ότι είχα εφτά μεταλλάξεις στο αίμα μου. Ρώτησα τους γιατρούς γιατί δεν συστήνουν αυτή την εξέταση προληπτικά και μου απάντησαν ότι πρέπει να έχουν προηγηθεί συνεχείς παλίνδρομες κυήσεις για να τη δώσουν. Εγώ ήμουν 6μιση μηνών έγκυος όταν έχασα το μωράκι μου. Γεννιούνται μωρά 6μιση μηνών", ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Να σημειώσουμε πως η Πέννυ Μπαλτατζή είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη και  έχει μαζί του έναν γιο, τον Κάρολο και μία κόρη, την Αμέλια.

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε η ζωή της χάρισε δύο πανέμορφα παιδάκια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ