Η βασίλισσα του fitness: Η ηθοποιός Suzanne Somers πέθανε στα 76 την παραμονή των γενεθλίων της - Έδινε μάχη 23 χρόνια με τον καρκίνο του μαστού

Βαρύ πένθος...

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών η γνωστή ηθοποιός Suzanne Somers, η οποία πρωταγωνίστησε στις σειρές Three's Company και Step by Step.

Η ηθοποιός πάλευε για 23 χρόνια με τον καρκίνο του μαστού και τελικά απεβίωσε, μια μέρα πριν κλείσει τα 77 της. Ωστόσο, πέρασε τις τελευταίες στιγμές στο “σπίτι των ονείρων της” μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Somers διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2001. Υποβλήθηκε σε οσφυονωτιαία αφαίρεση και ακτινοβολία, αλλά αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία. Τον Νοέμβριο του 2008, η Σόμερς ανακοίνωσε ότι έξι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι έπασχε από ανεγχείρητο καρκίνο, αλλά έμαθε μια εβδομάδα αργότερα ότι είχε γίνει λάθος διάγνωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πήρε συνεντεύξεις από γιατρούς σχετικά με τις θεραπείες του καρκίνου και αυτές οι συνεντεύξεις έγιναν η βάση του βιβλίου της "Knockout" του 2009 σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες έναντι της χημειοθεραπείας.

"Η Suzanne Somers απεβίωσε ειρηνικά στο σπίτι της τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου. Επέζησε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για πάνω από 23 χρόνια", έγραψε η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Somers, R. Couri Hay.

"Η Suzanne περιβαλλόταν από τον αγαπημένο της σύζυγο Alan, τον γιο της Bruce και την στενή οικογένειά της. Η οικογένειά της συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τα 77α γενέθλιά της στις 16 Οκτωβρίου. Αντ' αυτού, θα γιορτάσουν την εξαιρετική ζωή της και θέλουν να ευχαριστήσουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών και των οπαδών της που την αγαπούσαν πολύ".

Η Suzanne Marie Somers γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1946. Ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός, συγγραφέας, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και εκπρόσωπος θεμάτων υγείας. Εμβληματικοί της ρόλοι ήταν αυτός της Chrissy Snow στο Three's Company (1977-1981) και της Carol Foster Lambert στο Step by Step (1991-1998).

Η ομορφιά και το fitness στη ζωή της

Η Σόμερς έγραψε αργότερα αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων δύο αυτοβιογραφίες, τέσσερα βιβλία διατροφής και ένα βιβλίο ποίησης.

Η 76χρονη ηθοποιός ήταν και γκουρού της ομορφιάς. "Η αγωγή ομορφιάς είναι τόσο σημαντική όσο μεγαλώνεις, γιατί θέλεις να παρουσιάζεις το καλύτερό σου πρόσωπο όχι μόνο στον εαυτό σου και στον σύζυγό σου ή στην οικογένειά σου, αλλά και στον κόσμο', είχε δηλώσει στο Yahoo! Lifestyle όσο ζούσε.

"Και το να μην φροντίζεις τον εαυτό σου σημαίνει ότι δεν εκτιμάς τον εαυτό σου. Χτενίζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα και ντύνομαι κάθε μέρα και τις περισσότερες μέρες βάζω λίγο eyeliner για να ανοίξω τα μάτια μου", είχε πει η σταρ του Step By Step.

"Είναι μέρος της αυτοεκτίμησής μου να παρουσιάζω το καλύτερο πρόσωπο που είμαι ικανή να παρουσιάσω".

Η προσωπική της ζωή

Η Somers παντρεύτηκε τον Bruce Somers το 1965 και απέκτησαν έναν γιο, τον Bruce Jr, τον Νοέμβριο του 1965. Μετά το διαζύγιό τους το 1968, η Σόμερς εργάστηκε ως μοντέλο στο The Anniversary Game, ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Άλαν Χάμελ. Παρόλο που ήταν ήδη παντρεμένος, άρχισαν να βγαίνουν. Παντρεύτηκαν το 1977. Η ηθοποιός είχε έναν γιο, τον Bruce Somers Jr. από τον πρώτο της γάμο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ