Πέθανε στα 76 της η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου: Την εντόπισαν 7 μέρες μετά τον θάνατο μόνη στο σπίτι της

Πένθος για τη Ματούλα του Κολωνακίου...

Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου σε ηλικία 76 ετών. Εντοπίστηκε νεκρή μετά από εφτά ημέρες στο σπίτι της στο Πεδίο του Άρεως.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης ήταν αυτός που ενημέρωσε το ευρύ κοινό για τον θάνατό της, μέσα από ανάρτηση στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.... Π Ε Θ Α Ν Ε  ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Η Μ Α Τ Ο Υ Λ Α .... &&&&&&&&&& ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ήρθαν και την πήρανε... ΗΤΑΝ επτά μέρες νεκρή - μόνη - της στο σπίτι της... Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ... ΕΜΑΘΕ ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ η Ματούλα -για όσους δεν τη γνωρίζουν- άλλη στιγμή θα γράψω... ΤΩΡΑ θα κάνουν πάρτι ο ΤΟΛΗΣ, η ΖΩΙΤΣΑ, ο ΖΑΜΠΈΤΑΣ και τόσοι άλλοι που θα είναι πάλι μαζί..."

 

 

Το πραγματικό της όνομα της Ματούλας ήταν Διαμάντω Κουτροπούλου. Ήταν μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένη το 1946 στην Κόρινθο.

Είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Ρομπέρτο Καριέρε τo 1974 και το 1975 απέκτησαν ένα γιο, τον Λορέντζο Καριέρε.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του την είδηση του θανάτους της αγαπημένης Ματούλας.

Έγραψε σε ανάρτησή του: "Εγω ετσι θα σε θυμαμαι παντα. Χαμογελαστή Ματουλα μου. Εφυγες πικραμενη αλλα και γεμάτη . Δεν μπορεσα τελευταια φορα να σε βοηθησω για το σπιτι που εψαχνες. Θα μεινεις παντα το φιλαρακι μου. Καλη ανταμωση. Ενα ακομα κεφάλαιο κλεινει για μενα!"

 

 

Πριν από δυο χρόνια, η Ματούλα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο STAR, ότι δεν είχε επαφή με τον γιο και τα εγγόνια της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ