Συγκινητική φωτό - Οι 3 κόρες της Νόνικα Γαληνέα, Αλεξία, Αριέττα, Αμαλία αποτίνουν φόρο τιμής στην αείμνηστη ηθοποιό (φωτό)

Ο θάνατος της συγκίνησε το πανελλήνιο

Στο Φουαγιέ του Μαγέρου Μουσικής με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης για τη μητέρα τους, Νόνικα Γαληνέα βρέθηκαν η Αμαλία, Αλεξία και η Αριέττα Μουτούση.

Συγκεκριμένα, εκεί παρουσιάστηκαν μοναδικά κοστούμια της ενδυματολόγου Θεώνης Βαχλιώτη- Όλντριτζ για την Νόνικα Γαληνέα, με τίτλο «Η Δωρεά».

Διαβάστε ακόμη: Θρήνος για τον χαμό της Νόνικας Γαληνέα: Πέθανε σε ηλικία 85 ετών - Ποια ήταν η σπουδαία ηθοποιός (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η η γνωστή ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα, έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο σε ηλικία 85 ετών, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp κατέγραψε τις 3 αδερφές να είναι ντυμένες στα μαύρα και να ποζάρουν αγκαλιά με όσους έδωσαν το "παρών".

Η Νόνικα Γαληνέα παντρεύτηκε τον νευρολόγο ψυχίατρο Νίκο Μουτούση, με τον οποίο σε έμεινε πέντε χρόνια στο Παρίσι.

Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τις δίδυμες Αλεξία και Αριέττα και την Μαρία- Αμαλία.

Μετά από τη γέννηση των κοριτσιών και εξαιτίας των διαφωνιών με τον πρώτο της σύζυγο, αν και έγκυος ακόμη στην Αμαλία, η Νόνικα Γαληνέα αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα και να ακολουθήσει το όνειρό της .

Οι δύο από τις 3 κόρες της σπουδαίας ηθοποιού είναι ηθοποιοί, πήραν από τη μητέρα τους το καλλιτεχνικό ταλέντο και είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ