Eίδαμε τη Ναταλία Δραγούμη με ένα υπέροχο outfit- Ψηλόμεσο μπεζ παντελόνι & σατέν πανωφόρι (φωτό)

Η Ναταλία Δραγούμη φωτογραφήθηκε σε βραδινή της έξοδο με ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε στο All Day Café “Το Παρεάκι” στην Πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο, στο συγκινητικό Opening για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, όπου δίνει την δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρία να εργαστούν, με την υποστήριξη του νερού “AVATON”, πηγή ζωής από το Άγιο Όρος .

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων “Το Παρεάκι” αποτελεί ένα σημαντικό κόμβο συνάντησης και αναψυχής στα Νότια Προάστια με σκοπό την ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Με πρωτοβουλία και πόρους του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες» αναμορφώθηκε η πλατεία και πλέον “Το Παρεάκι” μπορεί και ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί με καφέ, ροφήματα, σνακς και συνεχίζει με brunch, φαγητό και ποτά μέχρι αργά το βράδυ. Παράλληλα, λειτουργεί Πρόγραμμα Προεπαγγελματικής Εκπαίδευσης, ώστε να ενταχθούν όσα περισσότερα άτομα με αναπηρία είναι εφικτό σε εργασιακό καθεστώς με σύνθημα: “Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή!”


Την εκδήλωση στήριξαν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, οι οποίοι συνεχάρησαν τους εκπροσώπους του νερού “AVATON”, με την ευγενική υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία της εκδήλωσης.

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, επέλεξε για το event ένα υπέροχο σύνολο. Όπως θα δείτε φόρεσε ένα ψηλόμεσο μπεζ υφασμάτινο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt και από πάνω ένα τέλειο σατέν πανωφόρι με ανάγλυφα λουλούδια. 

Ολοκλήρωσε το outfit της με μια τσάντα tous και πέδιλα με ψάθινο πάτο. 

Άλλα γνωστά ονόματα της showbiz που βρέθηκαν στο event ήταν: Μαρία Σολωμού,  Σοφία Βογιατζάκη, Τζόυς Ευείδη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιάννης Αϊβάζης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ