Σκότωσε την γυναίκα του επειδή αρνήθηκε να εμφανιστεί σε ριάλιτι ανακαίνισης σπιτιών - Τα κενά στην απολογία του - Οι μώλωπες τον πρόδωσαν

Άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και προσποιήθηκε ότι έκλαιγε.

Μια ακόμη γυναικοκτονία έχει ταράξει την Αμερική. Ένας άνδρας καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του. Ο λόγος που τη σκότωσε ήταν επειδή δεν ήθελε να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι ανακαίνισης σπιτιών!

Το περιστατικό συνέβη το 2018 στο Ολράντο της Φλόριντα. Ο 55χρονος David Tronnes, ξυλοκόπησε και στραγγάλισε την άτυχη Shanti Cooper-Tronnes.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο David ήθελε να συμμετάσχουν στο ριάλιτι «Zombie House Renovations», μιας και το σπίτι τους βρισκόταν ήδη στη διαδικασία ανακαίνισης. Ωστόσο, η Σαντι δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Ο Tronnes είχε ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε ανακαινίσεις με την ελπίδα να συμμετέχει.

Το χρονικό

Αφού την σκότωσε, ο Ντέιβιντ πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Είπε ότι μόλις είχε γυρίσει στο σπίτι από τη βόλτα με τα σκυλιά του και βρήκε τη γυναίκα του αιμόφυρτη σε μια μπανιέρα μερικώς γεμάτη με νερό.

Η ιστορία του, όμως, δεν ήταν καθόλου πιστευτή. Η 39χρονη Σάντι ήταν στεγνή όταν όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας έκλαιγε προσποιητά και ότι δεν φαινόταν να έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποθέσεις των Αρχών, καθώς έδειξε ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι με τέτοια δύναμη που το κρανίο της ράγισε, πριν πνιγεί μέχρι θανάτου.

Η υπεράσπηση του κατηγορούμενου είπε ότι: «Αν το ισχυρότερο κομμάτι της υπόθεσής σας είναι ότι δεν κλαίει αρκετά ή ότι δεν υπάρχει αρκετό νερό στο πάτωμα, τότε αυτό δεν είναι απόδειξη πέραν πάσης αμφιβολίας».

Το δικαστήριο, τέλος, αποφάσισε την ενοχή του Ντέιβιντ. Τον καταδίκασε σε εισόβια κάθειρξη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ