Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη: Πέθανε ο πατέρας του - ''Ελπίζω να με καμαρώσες από εκεί ψηλά''

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον πατέρα του...

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist στο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

«Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η σχέση με τον πατέρα του δεν ήταν η καλύτερη, τα τελευταία χρόνια όμως προσπάθησαν και οι δύο πλευρές να την φτιάξουν.

Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. 

 Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά'', είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Μαυρίδης σε παλαιότερη συνέντευξή του. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε το δικό του αντίο στον πατέρα του με μια ανάρτηση στο Ιnstagram που ραγίζει καρδιές.

Ο γνωστός tattoo artist περιέγραψε τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του και ευχήθηκε οι δυο τους να ξαναβρεθούν για να ζήσουν τη σχέση τους όπως θα ήθελαν και οι δυο.

Το κείμενό του, το συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον αγώνα του ΠΑΟΚ, του οποίου τη νίκη αφιέρωσε στον πατέρα του.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…

Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.

 

Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη!», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ