Ο πρώτος VR οίκος ανοχής είναι γεγονός! Η ξανθιά ρομποτική κούκλα του σεξ Kokeshi καλεί τους πελάτες να παίξουν μαζί της - Κοστίζει 228 λίρες την ώρα

Όταν η τεχνολογία συναντά το σεξ!

Η τεχνολογία έχει διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας τα τελευταία χρόνια. Ο τομέας του σεξ δεν θα μπορούσε να μην μείνει ανεπηρέαστος.

Στο Βερολίνο έχει δημιουργηθεί το Cybrothel, ο πρώτος κυβερνοχώρος που λειτουργεί ως οίκος ανοχής.

Η Kokeshi, η ρομποτική κούκλα του σεξ, καλεί τον κόσμο σε πικάντικες περιπέτειες. "Θέλεις να παίξεις;" γουργουρίζει ένα ξανθό sexbot καθώς τα διαπεραστικά μπλε μάτια της κοιτούν την κάμερα. "Ποια είναι η επιθυμία σου; Ποια είναι η φαντασίωσή σου; Πες μου τα μυστικά σου".

Πόσο ακριβή είναι αυτή η νέου τύπου σεξουαλική εμπειρία

Οι τιμές ξεκινούν από τις 285 λίρες το βράδυ. Υπάρχουν, όμως, διάφορα πακέτα και διάφορες κούκλες. Η Kokeshi είναι η πιο ακριβή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

 

 

Για μια ώρα με την Kokeshi, οι πελάτες πληρώνουν 228 λίρες Αγγλίας!

 

 

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Cybrothel

"Είμαστε το μέλλον του σεξ", λέει ο ιδιοκτήτης Philipp Fussenegger. "Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια παιδική χαρά για ενήλικες και έναν νέο τρόπο να βιώνει κανείς την ηδονή". "Η τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει, οπότε πρέπει να την αγκαλιάσουμε", λέει ο Philipp. "Το να κάνεις σεξ με αυτόν τον τρόπο δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το συμβατικό σεξ με ανθρώπους, απλά είναι διαφορετικό".

Ο επιχειρηματίας της τεχνολογίας του σεξ και συνιδρυτής του Cybrothel, Matthias Smetana, προσθέτει: "Παραδόξως, το πορνό VR είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών και των ζευγαριών.

"Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν να βιώσουν πώς θα ένιωθαν αν είχαν πέος. Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα strap-on "πέος" και να κάνει "σεξ" με την κούκλα μπροστά της.

Όταν βάλουν το VR headset θα δουν την κούκλα να κινείται και να τους μιλάει. Είναι λίγο σαν μια σέξι Siri.

 

 

"Μια φορά μια γυναίκα ρώτησε την κούκλα τι ήθελε και αυτή είπε 'περισσότερους ανθρώπους', οπότε κατέληξαν να κάνουν ένα τρίο. Δύο άνθρωποι και μια κούκλα. Η τεχνολογία είναι πραγματικά καταπληκτική".

Ο Philipp, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο "Willy Wonka του σεξ" επισημαίνει πώς η ιστοσελίδα του είναι η "X-rated έκδοση του Booking.com".

"Όλες οι κούκλες του σεξ μας είναι από σιλικόνη και σε φυσικό μέγεθος", συνεχίζει. "Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν το χρώμα των μαλλιών της, το ντύσιμό της, το είδος του παιχνιδιού ρόλων ή του kink, και αν θέλουν η κούκλα να μιλάει ή όχι. Οι κούκλες μιλούν αγγλικά και γερμανικά. 

"Αφού κάνετε κράτηση, θα λάβετε ένα email από εμάς που θα σας λέει πού να πάτε όταν φτάσετε και η κούκλα θα σας περιμένει στη θέση που θέλετε.

 

 

"Δεν θα έχετε καμία αλληλεπίδραση με άλλον άνθρωπο όσο είστε εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά πακέτα, ανάλογα με το ποιο είναι το kink σας".

"Ο οίκος ανοχής διαθέτει συσκευές ήχου και εικόνας που συνδέονται με ένα εξωτερικό δωμάτιο ελέγχου, όπου ένας χειριστής μπορεί να σας ακούσει και να σας δει", εξηγεί ο Philipp.

"Τα ηχητικά και οπτικά χαρακτηριστικά δημιουργούν το εφέ που ονομάζουμε "αναλογική τεχνητή νοημοσύνη" για να δώσουμε στις κούκλες έναν πιο ανεβασμένο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα για αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ