Μητέρα στραγγάλισε τα τρία της παιδιά με σχοινάκια γυμναστικής: Έψαχνε τρόπους να τα σκοτώσει στο διαδίκτυο - Ισχυρίζεται ότι πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη

Φρικτή δολοφονία στη Μασαχουσέτη!

Συγκλονίζει τη Μασαχουσέτη η είδηση ότι μια 32χρονη μητέρα έπνιξε τα παιδιά της με σχοινάκια γυμναστικής.

Η Lindsay Clancy πριν σκοτώσει τρία της παιδιά, έψαχνε τρόπους στο διαδίκτυο. Το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιανουαρίου στην πόλη Duxbury.

Το χρονικό

Η 32χρονη ζήτησε από τον σύζυγό της να πάει να πάρει φαγητό.

Μέσα στα 25 λεπτά που έλειπε, σκότωσε τα παιδιά της, ενώ επιχείρησε και να αυτοκτονήσει χωρίς επιτυχία. Ο πατέρας των τριών παιδιών, αφότου τα είδε να κείτονται νεκρά στο υπόγειο, ενημέρωσε τις Αρχές.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη, ωστόσο η Πολιτεία στις ΗΠΑ έχει άλλη άποψη.

Σύμφωνα με κατάθεση στο δικαστήριο, η γυναίκα κατέγραφε τις κινήσεις της σε ημερολόγιο, αλλά δεν ανέφερε πουθενά αν ακολουθούσε τη φαρμακευτική της αγωγή.

«Η κυρία Clancy χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο και το ημερολόγιό της για να τεκμηριώσει την ψυχική της κατάσταση και τα συναισθήματά της για τα παιδιά της, εκτός από την παρακολούθηση των φαρμάκων της και την έρευνα τρόπων για να σκοτώσει».

Ο Εισαγγελέας Τιμ Κρουζ, διώκει τη 32χρονη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού που σημαίνει ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αποφυλάκισης, αν καταδικαστεί. Ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι «το είχε σχεδιάσει σχολαστικά».

Ο δικηγόρος της 32χρονης, από την άλλη πλευρά, λέει έπασχε από επιλόχειο ψύχωση. Μάλιστα, τονίζει ότι πήδηξε από παράθυρο δεύτερου ορόφου το φρικτό συμβάν, αλλά επέζησε από το άλμα.

Τα σημειωματάριά της περιείχαν έναν κατάλογο φαρμάκων και σκέψεις αυτοκτονίας, ανέφεραν επίσης τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Η μητέρα που στραγγάλισε τα τρία παιδιά της, την Cora, 5 ετών, τον Dawson, 3 ετών και την 8 μηνών Callan εργαζόταν ως μαία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ