Γιορτή του Σινεμά: Όλες οι ταινίες σήμερα με 2 ευρώ - Τι προβάλλεται στις αίθουσες (trailers)

 Όλες οι ταινίες που μπορείς να δεις με 2 ευρώ....

Πέρυσι, η ''γιορτή του Σινεμά'',  γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολύς κόσμος  απόλαυσε ταινίες με μόλις 2 ευρώ.

Φέτος, επιστρέφει ξανά, σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Σήμερα, μπορούμε να πάμε σε οποιονδήποτε κινηματογράφο σε ολόκληρη τη χώρα και να δούμε όποια ταινία θέλουμε. Και μάντεψε. Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι πάλι στα 2 ευρώ, για όλες τις ταινίες και όλες τις ώρες που προβάλλονται!

Επομένως, mark your calendars την 26η Οκτώβρη και ετοιμαστείτε να δείτε ταινιάρες πληρώνοντας μόνο 2 ευρώ!

Δείτε την λίστα

Άκου Ποιος Μιλάει

  

Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) είναι σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach, αυτό είναι το επάγγελμά του, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του. Θα καταφέρει ο Φώτης να βρει ξανά τον… Φώτη και τον έρωτα πριν χαθούν όλα;

 

Ανατομία μίας Πτώσης

 

Μία Γερμανίδα συγγραφέας κατηγορείται για το θάνατο του Γάλλου συζύγου της. Στο δικαστήριο αποκαλύπτονται πολλές κρυφές πλευρές της σχέσης τους, περιπλέκοντας τις ενδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητά της

Anselm

Η ζωή και το έργο του επιδραστικά τολμηρού όσο και αμφιλεγόμενου εικαστικού Άνσελμ Κίφερ.

Αντίπαλος (Opponent)

Μια ιρανική οικογένεια μεταναστών διεκδικεί μόνιμη κατοικία στη Σουηδία, την ώρα που το κρυμμένο μυστικό του πατέρα πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν γίνεται μέλος μιας ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης.

Arcadia 1900, Champagne d’ Orient

Η ιστορία της οικογένειας Παπανικολάου από τη Μαντίνεια, η οποία από το 1885 έως το 1935 παρήγαγε εξαιρετικό αφρώδη οίνο, δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει την Αρκαδία σε Καμπανία της Ανατολής.

After 5: Όλα Μετά

Η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό, βλέπει τη συναισθηματική κορύφωση του διαχρονικού ρομάντζου, του Χάρντιν και της Τέσα. Για ένα ζευγάρι που τα έχει περάσει όλα, μένει μόνο ένα ερώτημα: τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Οι Αχώριστοι

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Barbie

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Blue Beetle

O νεαρός Χάιμε Ρέγιες, γιος Μεξικανών μεταναστών, «επιλέγεται» ως ξενιστής από έναν μαγικό σκαραβαίο, αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας. Αποκτά υπερδυνάμεις, αλλά και πανίσχυρους εχθρούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν το πολύτιμο όπλο με κάθε κόστος.

Γάμος αλα Ελληνικά 3

Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούριες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές!

Γυρίσματα της Τύχης

Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Ο Δημιουργός

Στον πόλεμο της Τεχνητής Νοημοσύνης, ο Τζόσουα, πρώην πράκτορας, αναλαμβάνει αποστολή να εξοντώσει τον Δημιουργό, τον δημιουργό του θανάσιμου όπλου. Με την ομάδα του, διεισδύουν σε εχθρικό έδαφος, ανακαλύπτοντας ότι το όπλο είναι ένα μικρό παιδί.

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Ένα Καινούριο Αύριο

Ένας σκηνοθέτης του οποίου ο γάμος περνάει κρίση προσπαθεί να ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία, πάνω στον αντίκτυπο που είχε στο Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα η εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στην Ουγγαρία το 1956.

Ο Εξορκιστής: Πιστός

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο

O Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Από τότε που εγκατέλειψε τη ζωή του ως δολοφόνος, ο Robert McCall αγωνίστηκε να συμφιλιωθεί με τα φρικτά πράγματα που έκανε στο παρελθόν και βρίσκει την παρηγοριά στο να βοηθάει τους καταπιεσμένους. Βρίσκοντας τον εαυτό του στην Νότια Ιταλία, ανακαλύπτει ότι οι νέοι φίλοι του βρίσκονται υπό τον έλεγχο κάποιων εγκληματιών. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια άσχημη και θανατηφόρα τροπή, ο McCall ξέρει τι πρέπει να κάνει: αναλάβει τη μαφία μόνος του.

Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου

Όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση. Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ. Αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο πιο έξυπνο και πιο διαβολικό από όλους. Για τον Maurice και τους φίλους του, τα στοιχήματα δεν ήταν ποτέ υψηλότερα!

Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου

Το 1944, οι Ναζί αιχμαλωτίζουν τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον αρχαιολόγο από την Οξφόρδη Μπασίλ Σο, καθώς προσπαθούν να ανακτήσουν την Ιερή Λόγχη σε ένα κάστρο στις Γαλλικές Άλπεις.

Η Καλόγρια ΙΙ

«Η Καλόγρια ΙΙ» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

Λέϊντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ . Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους – άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς! Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.

Μπάντι ο Ροκ Σταρ 3

Μετά την παγκόσμια περιοδεία του,ο Μπάντι παίρνει λίγο χρόνο και επιστρέφει στο χωριό του. Όταν μαθαίνει ότι η μπάντα κοριτσιών, K-9, δεν ξέρει ποιος είναι ο Άνγκους Σκάτεργουντ, αποφασίζει να λάβει μέρος στο μουσικό διαγωνιστικό σόου, Battle the Beat, για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ. Αλλά ο Μπάντι διαχειρίζεται περισσότερα από όσα μπορεί όταν ασχολείται με το τηλεοπτικό σόου, καθώς παραμελεί τους στόχους του και μετατρέπεται εν μια νυκτί σε τηλεπερσόνα.

Μυστήριο στη Βενετία

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh) έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

Ξερά Χόρτα

Ο Σαμέτ είναι ένας δάσκαλος καλλιτεχνικών σε ένα ορεινό χωριό του τουρκικού Κουρδιστάν. Στον τέταρτο χρόνο της υπηρεσίας του κι ενώ ονειρεύεται μια μετάθεση πίσω στην Κωνσταντινούπολη, πέφτει στα χέρια του ένα ερωτικό γράμμα το οποίο έγραψε γι’ αυτόν μία από τις μαθήτριές του.

Oppenheimer

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες; Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse – παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος- μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Past Lives

Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία

Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Πορεία προς τη Ρώμη

Ένας κινηματογραφικός αναστοχασμός πάνω στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε ο κάλπικος μύθος της φασιστικής πορείας προς τη Ρώμη από τους μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι το 1922.

Saw X

Έχοντας καρκίνο σε τελικό στάδιο, ο Τζον Κρέιμερ αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία. Ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό και υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου, αλλά καθώς αναρρώνει διαπιστώνει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Στο Γραφείο των Καθηγητών

Η Κλάρα Νόβακ είναι μια αφοσιωμένη στη δουλειά της νεαρή δασκάλα, η οποία νιώθει άβολα για τον τρόπο με τον οποίο οι συνάδελφοί της χειρίστηκαν την υπόθεση μιας σειράς κλοπών ανάμεσα στους μαθητές. Αποφασίζει να διαλευκάνει μόνη της το ζήτημα, διαταράσσοντας ακόμα περισσότερο τις τεταμένες ενδοσχολικές σχέσεις.

Στο Στοιχείο τους

Στο στοιχείο τους είναι η νέα πρωτότυπη ταινία των Disney και Pixar όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας ζουν όλοι μαζί στην Πόλη των Στοιχείων. Η Φλόγα, μια δυναμική, πανέξυπνη κι εκρηκτική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν αστείο, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο, τον Νηρέα. Η φιλία τους θα την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

The Killer

Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός

Αποκλεισμένα στους υπονόμους από τον θετό τους πατέρα, τον μεταλλαγμένο αρουραίο Splinter που πιστεύει ότι ο έξω κόσμος δεν θα τα αποδεχτεί ποτέ, τα Χελωνονιντζάκια λαχταρούν περισσότερο από οτιδήποτε να ζήσουν σαν συνηθισμένοι έφηβοι. Όταν γνωρίσουν μία νεαρή φιλόδοξη ρεπόρτερ, την April O’Neil, και μάθουν για το σχέδιό της να κατατροπώσει τον μεταλλαγμένο εγκληματία Superfly, βρίσκουν την τέλεια ευκαιρία. Αν απαλλάξουν την πόλη από το έγκλημα, μήπως η πόλη θα τους αποδεχτεί επιτέλους;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ