Η Heidi Klum κλέβει εντυπώσεις: Ντύθηκε παγώνι για το Halloween

Ακόμη ένα Halloween όπου η Heidi Klum εντυπωσιάζει με την μεταμφίεση της. 

Στο μεγάλο πάρτυ για το Halloween στο Marquee της Νέας Υόρκης, η Heidi Klum έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς ήταν ντυμένη σαν ένα τεράστιο παγώνι συνοδευόμενη από "φτερωτούς φίλους" οι οποίοι ήταν όλοι κορυφαίοι επαγγελματίες από το Cirque du Soleil, όπως η ίδια αποκαλύπτει.

Συγκεκριμένα η Heidi Klum φόρεσε ένα καταγάλανο σύνολο, ήταν ο λαιμός και το πρόσωπο του παγωνιού ενώ γύρω της ήταν άλλα δέκα άτομα ντυμένα έτσι ώστε να μοιάζουν με τα μπλε, πράσινα και χρυσά φτερά, σχηματίζοντας μαζί της ένα γιγαντιαίο πουλί. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

«Αισθάνομαι πολύ γυμνή αυτή τη στιγμή», δήλωσε η ίδια στο «Page Six». «Χρειάζομαι όλους τους φίλους μου γύρω μου. Σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να κάνω ένα κοστούμι μαζί με άλλους ανθρώπους, όπου όλοι μαζί θα κάνουμε εκπληκτικούς σχηματισμούς».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 

Διαβάστε ακόμη:https://www.eirinika.gr/article/261488/i-hainti-kloym-xaplonei-gymni-ston-kanape-tis-etoimazetai-gia-halogoyin-me-megali

 

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως και ο σύζυγος της, Tom Kaulitz, ήταν ντυμένος ως ένα τεράστιο αυγό παγωνιού ενώ οι "φτερωτοί φίλοι" της ήταν κορυφαίοι επαγγελματίες από το Cirque du Soleil .Η 19χρονη κόρη του μοντέλου, Leni Klum, και ο δίδυμος αδελφός του κιθαρίστα του Tokio Hotel, Bill Kaulitz, γιόρτασαν επίσης το Halloween στον χώρο του Tao Group Hospitality. Εκείνη ντύθηκε Strawberry Shortcake, ενώ εκείνος πήγε στο πάρτι ως μονόκερος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

             

 

 

 

Η 19χρονη κόρη του μοντέλου, Leni Klum, και ο δίδυμος αδελφός του κιθαρίστα του Tokio Hotel, Bill Kaulitz, γλέντησαν επίσης στον χώρο του Tao Group Hospitality. Εκείνη ντύθηκε Strawberry Shortcake, ενώ εκείνος πήγε στο πάρτι ως μονόκερος.

 

 

Κάθε χρόνο η Heidi Klum πρωτοτυπεί στο Halloween και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε εμφάνιση της μένει στην ιστορία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ