Νέος έρωτας για τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ολυμπίας: Δείτε με ποιο πρόσωπο-έκπληξη πραγματοποίησε μίνι απόδραση στο Παρίσι

Ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας "εθεάθη" στο Παρίσι με την φρεσκοχωρισμένη ηθοποιό Σόφι Τέρνερ.

Ενώ η Μαρία Ολυμπία δεν αφήνει event για event, ο πρώην σύντροφος της, o Βρετανός αριστοκράτης Πέρεγκριν Πρίσον "εντοπίστηκε" στο Παρίσι και σίγουρα δεν "εντοπίστηκε" μόνος του. Φαίνεται πως πραγματοποίησε μίνι απόδραση με την Σόφι Τέρνερ, Αγγλίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του HBO, Game of Thrones, ως Σάνσα Σταρκ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Εκεί λοιπόν που όλοι περιμέναν να επισημοποιηθεί η σχέση τους με κάποιο κοσμοπολίτικο γάμο, οι ίδιοι μας "εξέπληξαν" καθώς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν αρκετά αγαπημένο και ερωτευμένο ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Τέλη Σεπτεμβρίου λοιπόν δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός τους με τον Βρετανό αριστοκράτη να έχει ήδη προχωρήσει στην ζωή του. Τις τελευταίες ώρες "έχει πάρει φωτιά" το διαδίκτυο με φωτογραφία που κυκλοφορεί με το νέο ζευγάρι, Σόφι Τέρνερ-Πέρεγκριν Πρίσον.

Τα πρόσωπα τους δεν φαίνονται καθαρά αλλά σύμφωνα με πηγές, εθεάθησαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord και αργότερα στο Stade de France. Όσο βέβαια και να θέλουν να προσπαθούν να μείνουν απαρατήρητοι, δεν το καταφέρνουν με επιτυχία.

Η Σόφι Τέρνερ είναι και αυτή με την δική της σειρά φρεσκοχωρισμένη. Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, ο Τζο Τζόνας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του Σόφι Τέρνερ δηλώνοντας πως η σχέση τους έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα. 

                             

Οι δυο τους έχουν δύο παιδιά μαζί, την 3χρονη Γουίλα και την ενός έτους κόρη τους, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί. Σύμφωνα μάλιστα με το ΤΜΖ, ο Τζο Τζόνας ήταν αυτός που φρόντιζε συνέχεια τα παιδιά και πως τους τελευταίους έξι μήνες το ζευγάρι είχε σοβαρά θέματα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ