Το power couple ξαναχτυπά: Δημόσια εμφάνιση για ΝτόναλντΤραμπ και Μελάνια- πρώτη κοινή εμφάνιση μετά από 7 μήνες

Είναι γεγονός! Μετά από επτά μήνες, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια πραγματοποιούν κοινή δημόσια εμφάνιση.

Με αφορμή την μεγάλη γιορτή του Halloween, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια συνάντηση μετά από επτά μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια πραγματοποίησαν "την μεγάλη είσοδο" στο πολυτελές θέρετρο «Mar-a-Lago» υπό τους ήχους τoυ «Enter Sandman» των Metallica με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

 

 

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως το κοινό υποδέχτηκε θερμά τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ χειροκροτώντας τον. Ο ίδιος με την σειρά του ύψωσε την γροθιά του λίγο πριν πάει στο τραπέζι όπου η Μελάνια τον περίμενε για να καθίσουν μαζί.

Στυλιστικά και οι δύο αποφάσισαν να επιλέξουν το μαύρο χρώμα, βέβαια ο Ντόναλντ Τραμπ "έσπασε την μονοτονία" φορώντας μια κόκκινη γραβάτα. 

Διαβάστε ακόμη: Ιβάνκα Τραμπ: Το glamorous πάρτι γενεθλίων της, τα είχε όλα - Δείτε το σέξι μίνι φόρεμα που επέλεξε (φωτό)

Η δημόσια συνάντηση τους σχολιάστηκε αρκετά καθώς το ζευγάρι είχε να πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση από το Πάσχα και συγκεριμένα από τις 9 Απριλίου όπου "εντοπίστηκαν" στο θέρετρο «Mar-a-Lago» να απολαμβάνουν το μεσημαριανό τους γεύμα.

 

 

Το καλοκαίρι η Μελάνια είχε επιλέξει να μείνει στην Νέα Υόρκη ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ είχε επιλέξει να μείνει στον πύργο του καθώς ήταν "απασχολημένος" με δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ