Η Celine Dion με τους 3 γιους της στην πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της φοβερής αρρώστιας της - Χαρούμενη και δυνατή

Μαχητική η Σελίν Ντιόν κόντρα στην ασθένειά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, η οποία πάσχει από το σοβαρό αυτοάνοσο Stiff Person Syndrome, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της ασθένειας πριν απο 3,5 χρόνια.

Η Σελίν Ντιόν πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας, μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens.

Μάλιστα, μετά το ματς επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των Montreal Canadiens, που ηττήθηκαν, μαζί με τους γιους της.

Η σταρ φαινόταν σε καλή διάθεση, φορώντας ένα μπεζ πλεκτό casual σετ και ένα λευκό αμάνικο μπουφάν.

Στιγμιότυπα από την έξοδό της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σχολίασε στη λεζάντα: "Τα αγόρια μου και εγώ περάσαμε πολύ καλά επισκεπτόμενοι τους Montreal Canadiens μετά τον αγώνα χόκεϊ με τους Vegas Golden Knights στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας. Έπαιξαν τόσο καλά, τι παιχνίδι!! Σας ευχαριστούμε που μας συναντήσατε μετά το παιχνίδι, παιδιά! Ήταν αξέχαστο για όλους μας. Καλή σεζόν! - Celine xx..."

Instagram @celinedion

Instagram @celinedion

Instagram @celinedion

Οι τρεις γιοι της Celine Dion, ο René-Charles και οι δίδυμοι Nelson και Eddy, πόζαραν δίπλα στη διάσημη μαμά τους.

Διαβάστε επίσης: Αδερφή της Celine Dion: ''Κάνουμε τον σταυρό μας, την αγαπάμε πολύ'' - Η κατάσταση της υγείας της (φωτό - βίντεο)

Το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει η τραγουδίστρια είναι μια σπάνια διαταραχή της κίνησης που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Παρόλα αυτά, η Σελίν Ντιόν δείχνει δυνατή και δεν χάνει το χαμόγελό της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ