Η Ξένια Καλογεροπούλου μεγάλωσε αλλά δεν γέρασε! Το υπέροχο χαμόγελο & η τρυφερή αγκαλιά της Σάσας Σταμάτη

Μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

Σε φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται να αγκαλιάζει τρυφερά την αγαπημένη ηθοποιό και θεατρική συγγραφέα, Ξένια Καλογεροπούλου.

Στη λεζάντα έγραψε λακωνικά: "Ξένια σ αγαπάμε".

Η συνάντηση των δυο πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Μουσούρη, όπου παίζεται η παράσταση «The Humans» του Stephen Karam σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η Ξένια Καλογεροπούλου αν και πλέον έχει φτάσει τα 87 της χρόνια (!) πρωταγωνιστεί στην παράσταση πλάι στους Θέμιδα ΜπαζάκαΛάζαρο Γεωργακόπουλο, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μαρία Πετεβή και Ειρήνη Μακρή.

Όσον αφορά την υπόθεση του έργου, πρόκειται για μια τραγικωμωδία που αποτυπώνει την ουσία της ανθρώπινης κατάστασης με ακρίβεια, συμπόνια και απαράμιλλη αυθεντικότητα.

Το «The Humans» ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της οικογένειας Μπλέικ, κατά τη διάρκεια ενός μόνο απογεύματος, προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά τις αγωνίες, τα όνειρα και τους ανομολόγητους φόβους τους.

Οι γονείς, Έρικ και Ντίντρι, μαζί με τη μητέρα του πρώτου, Μόμο, που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και πάσχει από άνοια, και τη μεγάλη τους κόρη Έιμι, επισκέπτονται τη μικρότερη Μπρίτζετ και τον σύντροφό της Ρίτσαρντ στο διαμέρισμα τους στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης.

Η ερμηνεία της "αγέραστης" Ξένιας Καλογεροπούλου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ