Σκάνδαλο στο παλάτι της Δανίας εν μέσω επίσκεψης των Ισπανών Royals: Φήμες για σχέση του πρίγκιπα Φρέντερικ με Μεξικανή socialite - Έξαλλη η πριγκίπισσα Μαίρη

Ερωτικό σκάνδαλο στο παλάτι της Δανίας; 

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας δεν έδειξε ίχνος συναισθημάτων ενώ ασχολιόταν με τις δουλειές της σήμερα - μετά την άρνηση μιας Μεξικανής socialite για τους ισχυρισμούς των κουτσομπολίστικων περιοδικών περί ειδυλλίου με τον σύζυγό της, πρίγκιπα διάδοχο Φρέντερικ.

Η γεννημένη στην Αυστραλία μελλοντική βασίλισσα, 51 ετών, διατήρησε παθητική έκφραση κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Δανίας στην Κοπεγχάγη, καθώς φιλοξένησε τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ' και τη βασίλισσα Λετίτσια κατά την τρίτη ημέρα της κρατικής επίσκεψής τους.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casa Real de España (@casarealdeespana)

Αλλά αναμφίβολα γνωρίζει για τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το περιοδικό Lecturas με τον σύζυγό της και την ριάλιτι σταρ Genoveva Casanova, 47 ετών, στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, όπου παρακολούθησαν μια έκθεση έργων του Πάμπλο Πικάσο.

Οι δυό τους εθεάθησαν στους δρόμους της Μαδρίτης στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ενώ όλα αυτά γίνονται εν μέσω της επίσκεψης των σπανών Βασιλέων σε κρατική επίσκεψη στη Δανία.

Η διαζευγμένη Genoveva Casanova - η πρώην νύφη της δισεκατομμυριούχου Δούκισσας της Άλμπα - δήλωσε στη Hola! ότι διαψεύδει "κατηγορηματικά" κάθε υπόνοια ότι έχει ρομαντική σχέση με τον πρίγκιπα  της Δανίας, χαρακτηρίζοντάς τα σχόλια "κακόβουλα" και αναληθή, αναφέρει η Daily Mail.

Μια δήλωση της ανέφερε: "Αρνούμαι κατηγορηματικά τις δηλώσεις που υπονοούν ρομαντική σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Φρειδερίκου και εμού"

royals

lecturas

Και πρόσθεσε: "Κάθε δήλωση αυτού του τύπου όχι μόνο στερείται πλήρως της αλήθειας αλλά και παραποιεί τα γεγονότα με κακόβουλο τρόπο.

 

"Το θέμα βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων μου, οι οποίοι θα φροντίσουν για τα σχετικά βήματα για την προστασία του δικαιώματός μου στην τιμή, την αλήθεια και την ιδιωτική ζωή"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ