Μάκης Τσέλιος για Billy Bo: "Προσευχήθηκα στον Θεό να φύγει για να μην “καίγεται” ζωντανός"

Ο Μάκης Τσέλιος μιλάει για τον σύντροφό του Billy Bo, που έφυγε νωρίς...

Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα αργά».

Ο σχεδιαστής μίλησε για την απώλεια του συντρόφου Μπίλι Μπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιουνίου 1987, μόλις 33 χρονών.

«Δεν αισθάνθηκα τύψεις γιατί δεν είχα χρόνο να αισθανθώ κάτι άλλο γιατί έπρεπε να παλέψω με πολλά πράγματα. Να χτίσω έναν τοίχο ψηλό να μην καταλάβει τίποτα ο Βασίλης, να μην καταλάβει ότι είναι επικίνδυνος για τους άλλους και δεν τον θέλουνε. Το έκανα τόσο καλά και είμαι ευτυχής για αυτό.

Επίσης προσευχήθηκα για να “φύγει” που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που δεν με κάνει ευτυχισμένο αλλά δεν με κάνει να σκέφτομαι ότι έχω κάνει κάτι κακό. Γιατί υπέφερε τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό που προσευχήθηκα στον Θεό να φύγει για να μην “καίγεται” ζωντανός» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάκης Τσέλιος για τον αδικοχαμένο σύντροφό του Billy Bo: Μιλούσαμε μέχρι και για τον σχεδιασμό του μνήματος - Θα γερνάγαμε μαζί...

Επιπλέον, ο Μάκης Τσέλιος μίλησε και για τα ριάλιτι μόδας και τα νέα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά.

«Θα ήθελα να πω ότι νέα παιδιά δεν μπορούν να προχωρήσουν και στεναχωριέμαι γιατί είναι πολύ ταλαντούχοι. Κάποτε έβγαιναν πολλά μοντέλα, τώρα βλέπετε κάποια; Τα παιδιά που βγαίνουν απο τα τηλεοπτικά σόου που θα δουλέψουν; Αν δεν πάνε στο εξωτερικό δεν θα δουλέψουν. Όσοι άξιζαν, πήγαν στο εξωτερικό και δουλεύουν. Εδώ δεν έχει δουλειές. Ούτε καν φωτογραφίσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ