Story of the Day: Δολοφόνησε τη σύντροφο του με 57 μαχαιριές για τα ψύχουλα στο κρεβάτι - Αποφυλακίζεται για να κάνει δίαιτα! (βίντεο)

Δεν μπορούσε να ακολουθήσει πρόγραμμα δίαιτας ενώ ήταν στην φυλακή ...

Απίστευτο κι όμως αληθινό .... 31χρονος άντρας σκότωσε τη γυναίκα του επειδή είδε μερικά ψύχουλα στο κρεβάτι ...

Συγκεκριμένα,  ο Dimitri Fricano, από την Biella της βόρειας Ιταλίας, σκότωσε την 28χρονη Erika Preti, ενώ το ζευγάρι ήταν σε διακοπές στη Σαρδηνία το 2017.

Ο 31χρονος τη μαχαίρωσε 57 φορές και αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει πρόγραμμα δίαιτας ενώ ήταν στην φυλακή.

Ήταν 117 κιλά το 2019, αλλά πήρε γρήγορα βάρος μπαίνοντας στη φυλακή. Το προσωπικό της φυλακής είπε ότι ήταν τόσο βαρύς που χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι ή πατερίτσες για να μετακινηθεί και χρειαζόταν φροντίδα που δεν μπορούν να του παρέχουν. Αυτό σημαίνει ότι θα αποφυλακιστεί μετά από μόλις ένα χρόνο. Αξιοσημείωτο είναι πως η δίκη του εξαρχής είχε καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συντετριμμένη η οικογένεια της Erika είναι έξαλλη με την απόφαση και ο πατέρας της Fabrizio Preti δήλωσε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι ακόμη και οι ισχυροί γκάνγκστερ δεν αντιμετωπίζονται τόσο καλά στη φυλακή. «Κατ’ οίκον περιορισμός για τον Dimitri; Είναι μια ντροπιαστική απόφαση. Κανείς δεν θα μου δώσει πίσω το κοριτσάκι μου. Αλλά για εμάς, ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος που αφέθηκε ελεύθερος τόσο σύντομα. Ο χρόνος, λένε, γιατρεύει τις πληγές, αλλά όχι αυτές των δύο γονιών που τους πήραν την κόρη τους. Όταν κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν, αφού το διάβασαν στο διαδίκτυο, ότι ο Dimitri είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μια πληγή άνοιξε ξανά. Ήταν σαν να δέχομαι μια μαχαιριά στην καρδιά. Η δική του περίπτωση είναι σπάνια. Να σκεφτεί κανείς ότι ούτε καν η Μαφία δεν λαμβάνει αυτή τη μεταχείριση. Ωστόσο, με διαβεβαίωσαν ότι αν αναρρώσει, θα επιστρέψει στο κελί. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ πιθανό να συμβεί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ