Δείτε το βίντεο: Η Κατερίνα Στικούδη χορεύει εκπληκτικά - Η εκρηκτική εμφάνιση για την 38χρονη που περιμένει πάλι αγόρι

"Ασταμάτητη" η τραγουδίστρια στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να είναι πάλι έγκυος και να βρίσκεται στον έκτο μήνα, αλλά συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στην πίστα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που περιμένει ακόμα ένα αγοράκι, βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Μαρούσι και ξεσήκωσε τον κόσμο με τον χορό της.

Για την εμφάνιση αυτή επέλεκε ένα πράσινο κορμάκι με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και κοψίματα. Το συνδύασε με μια χαμηλοκάβαλη ασημί φόρμα και sneakers.

Διαβάστε επίσης: Πώς φαντάζεστε ότι πήγε ντυμένη η Κατερίνα Στικούδη στο γάμο του κολλητού της; Στην έγκυο όλα επιτρέπονται! (φωτό)

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης μίλησαν, επίσης, στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψαν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε πει: «Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου! Με αυτά που ακούει ο κακομοίρης, τι θέλει να κάνει και αυτός».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ναι, είναι άντρας. Γι’ αυτό κανονίστε. Τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από εδώ και πέρα. Με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις» είπε η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε για την ηλικία της: «38 στρογγυλά είμαι και περνάω καλά, γιατί με προσέχουν οι άντρες του σπιτιού μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ