Tο πιο μικρό σπίτι της Ιαπωνίας: Έχει πλάτος 2,5 μέτρα και κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα | PLUS by gazzetta

Έχει χαρακτηριστεί ως το χειρότερο μικροσκοπικό σπίτι της Ιαπωνίας, ωστόσο η τιμή του το κάνει ελκυστικό – ειδικά– σε φοιτητές!

Οι τιμές των ακινήτων προς ενοικίαση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στα μέρη μας έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο καιρό. Επομένως, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν ένα πιο μικρό σπίτι, προκειμένου να μπορέσουν να το αντέξουν οικονομικά. Έχουμε δει άλλωστε ακόμη και δωμάτια μόλις 5 τετραγωνικών, τα οποία νοικιάζονται και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είδαμε πρόσφατα και στο βίντεο του διάσημου Youtuber, Norm Nakamura, o οποίος επισκέφτηκε το χειρότερο μικρό σπίτι της Ιαπωνίας, στην περιοχή Νίμα του Τόκιο. Το κτίριο, στο οποίο βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο στενά που έχουμε δει, με την κατασκευή του να προκαλεί την περιέργεια των περαστικών.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, παρά τους περιορισμούς του ακινήτου, φαίνεται πως η τιμή του το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σε φοιτητές ή σε όποιον θέλει να μείνει για λίγους μήνες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, μιας και κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα. Το βίντεο του Youtuber κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, με τον κόσμο να είναι ξεκάθαρος στα σχόλια, σχετικά με το αν θα έμενε εκεί ή όχι.

«Ξέρω ότι ανεβάζεις feel-good περιεχόμενο σε αυτό το κανάλι, αλλά αυτό το βίντεομε έκανε να πάθω κατάθλιψη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «αυτό είναι τρομακτικό, ειδικά για μια ενεργή σεισμικά περιοχή, όπως η Ιαπωνία»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ